reklama

Październik 2014

Ledwo żyje, właśnie skończyłam sprzątać. W sobotę imprezka więc po malutku zaczynam gonić ze szmatka. Nie wiem jak to przeżyje, chęci i sił brak.

Ja jeszcze siary nie mam ale pewnie się pojawi.
Mac ie jakieś sprawdzone wkładki laktacyjne.

reklama
babina nie sprzątaj :angry: Ja do dziś dochodzę do siebie po ostatnim myciu podłóg ;-) wiem, wiem, łatwo powiedzieć....

Czarna dla mnie też byś mogła taki zrobić :zawstydzona/y:

Ja wpadłam do Pepco po sitko i wyszłam z półśpiochami w różyczki za całe 4,99 :happy: Zapomniałam już, że dzieci mogą być takie małe :baffled:

Zapomniałam Wam napisać, że przyszła do mnie wczoraj bluza, którą zamówiłam w weekend na allegro. Jestem zachwycona. Wzięłam grafitową. Mam 160 cm wzrostu, więc jest dla mnie jak tunika, czy krótsza sukienka. Z pewnością będzie można w niej karmić :

Bluza - tunika z kapturem ciążowa do karmienia (4368502499) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ostatnia edycja:
Ja na chwilę obecną stosuję krem przeciw rozstępom Perfect Body z Oriflame,stostuję go już przeszło miesiąc,dwa razy i jest bardzo wydajny jeszcze go mam.Z tych co do tej pory uzywałam jest najlepszy ;)

Domka - tak, chłopak będzie, już od genetycznego tak doktorka obstawiała, no i nie pomyliła się:-D

wawka - no ja nie spałam w ogóle przez te 5 dni, powiem Ci że mnie kusi chociaż na pierwszą dobę:sorry2:

gnagna - myślę, że lekarz ma rację z tą cc, myślę że on potrafi wyczuć ciężarną, tak samo jak podczas mojego porodu położna powiedziała, że już niedługo poproszę o znieczulenie i tak było :-D

kotulcia - u mnie znieczulenie nie miało wpływu na akcję porodową, ale może dlatego że nie wiedziałam, że może mieć taki wpływ:-D. Wg mnie to kwestia psychiki rodzącej, jak sobie coś wmówi to się sama blokuje...

anecznik - kurcze jakoś nie mogłam zostawić Szymka, prysznic brałam tylko jak M przy nim siedział. Gadać też mi się nie chciało, ale spać okrutnie:-D

Kas - dużo zdrówka dla Ciebie:tak:

babina - na co dzień kupowałam wkładki z Rossmana, potem przerzuciłam się na bawełniane, wielokrotnego użytku bodajże Avent, a na "wyjście" miałam profilowane wkładki Penaten

gnagna - a na jaka dlugosc rozpisa sie ten zameczek ?? bo ja mam bluze z firmy pentelka i za skarby nie nakarmisze w niej dziecka bo suwaeczek za krotki a ja duzego bisutu nie mam...tzn . normlanie nie mam :-pbo bluza super, a mi brakuje czegos na chodzenia wlasnie !

grr i mnie w końcu dopadło przeziębienie.. juz 3 dni mnie trzyma i chyba pojde jutro do lekarza bo nie przechodzi wogole

przeziębienie czy nie idź zawsze będziesz spokojniejsza. Ja byłam w sobotę i powiedziała że początek zapalenia oskrzeli, dostałam antybiotyk itp. Wczoraj i dzisiaj już lepiej się czułam (nawet pisałam rano że lepiej się czuję) no i klops. Koło 12 zaczęło mnie dusić i właśnie wracam od lekarza i beczę bo wszystko zeszło mi na lewe płuco. Jutro do kontroli jak co to następny antybiotyk (jak będzie choć tak samo) a jak będzie gorzej to szpital. :-( Mam dość i martwię się o moje maleństwo...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry