reklama

Październik 2014

Mi też jakoś tak dużo tej siary nie leci, ale takie pojedyncze kropelki na wszelki wypadek wkładki kupione niech sobie leżą w domu:)
Ostatnią wizytę miałam w 18 tygodniu i było 4,5 na +... Jakoś bardzo nie przytyłam ale brzuch mam duży, sam lekarz mówił, że duże dziecko:-) Celulit na nogach się pojawił, zawsze miałam trochę ale teraz wiecej....
Widzę, że nie tylko ja nie mogę spać w nocy, dzisiaj zasnęłam o 5 i dopiero wstałam, teraz tylko odczekać pół godzinki i śniadanie

reklama
Garmelka: co do hartowania sutków to zamierzam ale jak już będzie ciąża donoszona. Ale nie przez szorowanie tylko smarowanie maścią maltan.
Pscółka: w naszym szpitalu to około 500 zł za dobę taka sala poporodowa kosztuje

A w jakim szpitalu będziesz rodzić Wawka. Bo ja się właśnie nad tym zastanawiam i wybór jest trudny:baffled:

Domka, ja mam 4,5 na + w 26.0. Właśnie wracam od gina, który mówił ze to ok i mam nie wariowac.

Malenstwo w prawdzie po raz pierwszy nie ma wszystkich pomiarów w środkach norm, tylko na dolnych granicach, ale gin mówi, ze jedząc więcej nic nie pomogę. Tłumaczy, ze są okresy intensywnego wzrostu po którym są przestoje, w późniejszych ciazach odchylenia od norm są większe, a wogóle to ja mam 158 cm mąż 175 i patyczak a moja waga urodzeniowa to 2800 w terminie, więc ze spowolnienie wzrostu wydaje sie oczywiste.

Dziewczyny!
Lecę na zakupy! Jaki mam kupic krem na rozstępy??? bo do tej pory uzywałam Musteli ale 100zł na 2 tygodnie rujnuje mnie finansowo...
Niech mi ktos coś poleci...
HELP :nerd:

Kotulcia: ja rodziłam SN, byłam zdecydowana na ZZO ale poród tak szybko szedł, że nie zdążyli, bo już miałam parte skurcze. Na szpitala jak przyjechałam miałam już 6 cm rozwarcia i na sali porodowej tylko 3 h byłam. Teraz też bym chciała ZZo ale obawiam się, że jak drugi poród to jeszcze szybciej pójdzie. A najlepsze jest to, że mój gin mówił, że szybko urodzę, ciekawe skąd wiedział?

Atu: ja rodziłam i będę rodzić na Żelaznej. Mam tam lekarza, położną i mieszkam w pobliżu tego szpitala.
Garmelka: ja się oliwką z Palmersa smaruję. Planuję także balsam kupić tej firmy, ale nie wiem w jakiej są cenie.

Kupiłam dziś miękką gondolę. Ale piękna i jak na używkę to stan idealny. Już się pierze w pralce :-D

Życzę zdrówka wszystkim chorowitkom.

Ja siary nie mam. Moze na to jeszcze za wcześnie bo to 23 tydzien. Na rozstępy smaruje sie babydream fur mama z rossmana póki co rozstępów nie mam. Koszt 9,99 nie zabija , skład chemiczny bez szkodliwych konserwantów itp. Jedyna wada to to ze powoli sie wchłania ale za to skóra długo jest nawilżona.

reklama
Drogie mamy czas na chwilę przyjemności. Zapraszam na deser truskawkowo - malinowo - bananowo - jogurtowy mniam :-)

deser.jpg

Załączniki

• deser.jpg
    deser.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 49

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry