Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Byłam dzisiaj w Biedronce i kupiłam za 2.99 koszyk w którym będę trzymać wszystko do kąpania maleństwa i przewijania zawsze pod ręką ale nie rozsypane... U wszystkich moich koleżanek to się sprawdza, a 2.99 to małe pieniądze bo wszędzie takie koszyczki kosztuja koła 10 zł
Polecam również w Rossmanie podkłady do przewijania Beabydream od juta w promocji z kartą Rossne za 10 zł 10 szt. czyli 1 zł za sztukę taniej niż na allegro Wiem że przydają się też w szpitalu pod tyłek żeby nie poplamić pościeli jak i do przewijania dziecka wszędzie
A czy wy też jecie codziennie coś słodkiego? Czy tylko ja tak mam? Jak nie zjem czegoś słodkiego, to nie mogę usiedzieć na miejscu Ruda: mnie też zakupy cieszą, ale prawie wszystko mam po poprzedniej ciąży. W porównaniu z wami to ja prawie nic nie kupuję.
ruda dzięki za info na 100% kupię z 2 op tych podkładów i dla siebie do szpitala i dla młodej Co do zakupów mi się już chomikowanie włączyło Hehe
Właśnie robię ciasto na życzenie mojego męża (on nie lubi ciast ale w jednym zakochany jest), biszkopcik przekładany masą śmietanową i na to truskawki zalane galaretką