reklama

Październik 2014

Madzia super dziękuje:) Już wydrukowane i sprawdzam ze swoją:) To będzie moje pierwsze dziecko ale doświadczenie jako takie mam:) Moja przyjaciółka urodziła 4 miesiące temu więc wiem co było jej bardzo potrzebne a co leży nie używane:crazy:...

reklama
Wawka no właśnie ja niby też wszystko mam, ale teraz patrzę, że przesunięcie między dziewczynami w rozmiarach to będzie 6 miesięcy. Alka urodziła się w marcu, więc nie mam zimowych rzeczy na 3 miesiące tylko od 6. Wcale mnie to nie martwi ;-)

Dzięki z listę dziewczyny.
Kotulcia, ja tez to ciasto robię odkąd są truskawki. Zdecydowanie ulubione mojego męża!!! Tylko upierdliwa jest galaretka, jak czekam to nie chce stanąć, a jak sie czyms zajmę to robi sie za gęsta.
Dziś dla odmiany chodzi za mna drozdzowe z truskawkami. Chyba jeszcze takiego nie pieklam. Ogólnie dziś mam fazę na weglowodany proste, na obiad makaron w sosie smietanowym musiał być, mimo młodej kapustki w lodówce...

katinka - oj kurcze to się porobiło i to w środku lata:szok:. dużo zdrówka życzę:tak:

gnagna - kurcze chyba się skuszę na tą bluzę, tylko muszę zobaczyć, czy rozmiar dla wieloryba mają:-D

ruda - ja te koszyczki mam od roku w łazience na wszystkie kosmetyki jakie stawiam na umywalce i wannie, M zachwycony, bo to znacznie przyspiesza sprzątanie;-)

wawka - nie jem słodkiego codziennie, ale w ten weekend u rodziny za bardzo pojechałam ze słodkościami, moja dieta w większości składała się z ciast, ciasteczek, tortu i ryżu na słodko - efekt cukier 143, nigdy w życiu takiego nie miałam:szok:

gnagna/wawka - a ja miałam tak duże kombinezony, że Szymek w nich pływał (w zeszłym roku w kwietniu jeszcze zima była), więc na Mateusza powinny być w sam raz na zimę:-D

Zaraz napisze jak poszła wizyta, tutaj tylko się pochwalę, że Mateuszek posłuchał mamy i obrócił się główką do dołu, co mój pęcherz dobitnie odczuwa:-D Jestem przeszczęśliwa, bo bardzo chciałam rodzić sn:tak:

rjoanka ja zawsze odstawiam do tężenia w najbardziej płaskim naczyniu - kiedyś czekałam 4h (i to w lodówce) ale w wysokim plastikowym naczyniu i nic z tego... A jak mi się zapomni bo za szybko stężeje to galaretkę tak ciapciam w rękach aż się papka rzadka zrobi - nie jest idealnie gładka ale nie spływa z ciasta i chwilka w lodówce i jest gotowa:)

Jeśli chodzi o drożdżowe to też lubię albo z truskawkami albo z rabarbarem i kruszonka obowiązkowo musi być - ale ja to jakiś antytalent jestem bo mi się nie udaje nawet takie z gotowej mieszanki ze sklepu:szok:

Madzia, dziś na ćwiczeniach mieliśmy ten temat. Generalnie pozycje pupa do góry pomagają sie przekrecic. Czytaj albo odpoczywaj kleczac na koanach i lokciach z tylkiem w górę albo na plecach z podszkami pod pupa.

Kurcze, chyba nienormalna jestem, bo jeszcze nic a nic nie kupiłam...ciągle dziecko wydaje mi sie takie nierealne. Z drugiej strony gin sie dziś śmiał, ze byle do 32 tygodnia, a potem mogę rodzic...a to już za 6 tygodni!!!! Osobiście zamierzam nogi trzymać razem do października, ale to duża ulga ze jest coraz bezpieczniej.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry