Madzia93
Fanka BB :)
Madzia - pewnie gdzieś w necie są tylko jakoś nie mogę wyszukać. Generalnie chodzi o pozycję kiedy Twoja głowa jest niżej jak brzuch, czyli klęk z głową na macie, a pupą do góry, skłon do przodu - nie chodzi o to żeby robić skłony, tylko żeby kilka minut tak pozostać w tej pozycji, a potem powoli krąg po kręgu się podnieść lub leżenie na plecach z ugiętymi kolanami i pupą w górze. Mi prowadząca ćwiczenia dla brzuchatek polecała też pozycję "wiązania buta", bo wtedy dziecko ma wrażenie, że jest ciasno i trzeba się obrócić. Czyli posiedzieć tak trochę, a jak dziecko zacznie kopać to przejść do którejś z tych pozycji odwróconych. A Ty się zastanawiasz nad karmieniem piersią, bo to dość dziwne pytanie?Wydaje mi się, ze zdecydowana większość kobiet podejmuje próby, żeby karmić piersią. Mi herbatka już w szpitalu się przydała na rozkręcenie laktacji
.
Kto pyta nie błądzi
Znam osoby co nie planują karmić a kupuję herbatkę od tak aby mieć w razie czego.
Wydaje mi się, ze zdecydowana większość kobiet podejmuje próby, żeby karmić piersią. Mi herbatka już w szpitalu się przydała na rozkręcenie laktacji
.

tzn. on oczywiście nie wiedział że to ostatni raz;-)