Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oczywiscie, ze jeszcze jest czas i niema co sie martwić. To tylko pozycje ułatwiające maluchowi obrót.

Ja szalałam i mam bardzo dużo i dużo też dostałam, to niektóre z nich (bo jest tego dużo więcej):
Zobacz załącznik 631022Zobacz załącznik 631024Zobacz załącznik 631025Zobacz załącznik 631026Zobacz załącznik 631027Zobacz załącznik 631028Zobacz załącznik 631029Zobacz załącznik 631030Zobacz załącznik 631031Zobacz załącznik 631032
Mam też butelki, smoczki, wózek 3w1, kompletne łóżeczko z karuzelą, pieluszki, kosmetyki, wanienkę ze stojakiem i dodatkami, itp.
Zostały mi tylko rzeczy typu podkłady, herbatka laktacyjna i takie bzdurki do szpitala i jakieś ubranka pojedyncze.
Cieszę się bo jak teraz wyląduję w szpitalu to masakra, już tydzień leżę i zdycham :--
-
-
-(
Wydaje mi się, ze zdecydowana większość kobiet podejmuje próby, żeby karmić piersią. Mi herbatka już w szpitalu się przydała na rozkręcenie laktacji
.