reklama

Październik 2014

reklama
Herbatka jest także z firmy Hipp. Ja nie piłam za bardzo herbatek laktacyjnych. Jakoś ciężko mi uwierzyć w ich działanie.
Pscółka: to teraz odpoczywaj. Ja taki ból mam co jakiś czas, trzeba wtedy leżeć, włączyć magnez i no-spę.

Pscółka: mi chodzi o Hipp w szaszetkach. Tam cukru nie ma. Aha. Właśnie sprawdziłam, że mam jeszcze opakowanie herbatki z Herbapolu z datą ważności styczeń 2015 więc kupować nie muszę :-D

śliczne, mam nadzieję że paczka dojdzie i będzie wszystko takie super jak na zdjęciach, gratulacje!!!

Ja te moje ciuszki w lumpku upatrzyłam wszystkie z next itp. stan super od 1zł do 6zł. super tanio (koło bloku koleżanka ma lumpka i woła jak coś ma fajnego i po znajomości opuszcza mi jeszcze) fajnie mieć wtyki nawet w lumpku, ha ha ha.

A co myślicie dziewczyny na temat gąbki do kąpieli niemowlaka??? Czytałam dużo opinie że to siedlisko bakterii ale na pewno dużo wygodniej się kąpie dzięki temu

atu gratuluje:) śliczne

Ostatnia edycja:
reklama
Ruda: my z gąbki zrezygnowaliśmy. Można kupić taką myjkę frotte, którą można prać, ja za namową mojej mamy pocięłam jedną pieluszkę tetrową na cztery części i używałam dwóch do kąpieli: jedną do górnej części ciała, drugą do dolnej. Takie szmatki szybko schną i super się nimi myło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry