Domka12
Fanka BB :)
Hej.
No to i ja sie wypowiem z racji małego doswiadzcenia w postaci 6 letniej panny.
My kąpalismy bez żadnych wkłądek na pieluszcze tetrowej i samą ręką,najwygodniej,i nie trzeba suszyc zadnych gabek myjek,i własnie siedlisko bakteri.
No my rodzimy w pzdzierniku wiec wydaje mi sie ze sukienki itd są zbędne,ja to ubierałam na poczatek tylko koszulke na zatrzaski i rożęk.Najlepsze jakies body spiochy,półspiochy.
rajstop nie kupuje bo wydaja mi sie za ciasne dla takiego maluszka.
No wypowiedziałąm sie;-) Ide sie ubierac bo jedziemy z Agą na zakonczenie roku szkolnego
No to i ja sie wypowiem z racji małego doswiadzcenia w postaci 6 letniej panny.
My kąpalismy bez żadnych wkłądek na pieluszcze tetrowej i samą ręką,najwygodniej,i nie trzeba suszyc zadnych gabek myjek,i własnie siedlisko bakteri.
No my rodzimy w pzdzierniku wiec wydaje mi sie ze sukienki itd są zbędne,ja to ubierałam na poczatek tylko koszulke na zatrzaski i rożęk.Najlepsze jakies body spiochy,półspiochy.
rajstop nie kupuje bo wydaja mi sie za ciasne dla takiego maluszka.
No wypowiedziałąm sie;-) Ide sie ubierac bo jedziemy z Agą na zakonczenie roku szkolnego
. Aha - zwracajcie uwagę jakie podszycie ma kombinezon. Ten który dostałam po siostrzeńcu miał polar i bawełnę, no za Chiny nie dało się tego włożyć, lepsza taka śliska podszewka
no chyba że dziecko będzie bezproblemowe;-)
W naszym mieszkaniu nie mamy wanny tylko kabinę prysznicową więc duża wanienka na pewno się przyda. Zastanawiam się tylko czy brać taką z korkiem czy bez... Czy ten korek do spuszczania wody w ogóle się przydaje i czy starszy maluch przypadkiem go nie otworzy w trakcie kąpieli dla zabawy 

Akurat w półśpiochy już jestem zaopatrzona
Na szczęście ja takie dostałam, nie kupowałam więc jak nie założę nie będzie mi szkoda