reklama

Październik 2014

Albo tez kupie tylko jakis emolium do kąpieli,a potem sie dokupi.
U Agi tylko jonsona mogłąm bo wszystko ja uczulało.
Ja nie puszczam,wystarczy jak moje małe posłucha siostry;-)

reklama
Domka - ja zastanawiam się na Oillanem albo Balneum - ja sama jestem alegikiem często stosuje te kosmetyki - a są specjalne serie dla Boobasów - jesli chodzi o J&J to już tyle osób mi mowiło że uczula ( w tym moja bratowa) że wolę nie eksperymentowac.

Ja mam dzisiaj takiego lenia, że jeszcze chodze w koszuli nocnej :sorry2: ale muszę ruszyć dupsko pod prysznic i za obiad i sprzątanie się brać!!!:cool:
Jutro przychodzi do mnie dziewczyna myć okna i balkony - postanowiłam zainwestować, bo sama akurat tego boje się robic (moja kuzynka w zeszlym roku poroniła przy wieszaniu firanek wiec okienne tematy wolę odpuścić a nie ma mi kto pomóc wiec wydam 100 a będę miala spokój...)

Ją jestem i byłam i będę miłośniczka kosmetyków z firmy nivea i pewnie takie zakupie malenstwu a do kąpieli zawsze dodaje parę kropli oliwy i później nie muszę smarować po kąpieli;-)

Na moja tak działa tatuś zawsze wtedy najmocniej się uaktywnia;-)ciekawe dlaczego?

czarna -dzisiaj już w porządku, mały bryka jak nigdy. Po raz pierwszy zobaczyłam dzisiaj falujący brzuszek. Na ćwiczenia nie poszłam, bo jeszcze po południu wiedziałam, że jadę do lekarza z Szymkiem, więc to byłoby za dużo jak na dzisiejszy dzień

garmelka - ja po trochę dorzucam ubranek jak piorę Szymkowe. Teraz leżą w zasuniętej poszewce i przed porodem już nie będę ich prała.

justine - za bardzo mnie drażnią te piosenki, w ciągu dnia to raczej ciszę preferuję:-D

Co do kosmetykow to tego jest tyle ze sie gubie:confused2: musze poczytac na ten temat albo popytac znajome:-)

Ja mojemu puszczam pozytywke kupilam w rosmanie za 25zl i mam nadzieje ze bedzie ja po urodzeniu pamietac:-)

Aaa i cos nowego

Załączniki

• 20140627_145356.jpg
    20140627_145356.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 58
Pscółka - a ja się boję, że się zakurzą mimo zabezpieczeń :confused: sama nie wiem, kupiłam wczoraj proszek Jelp i płyn do płukania Frocha - ale ja mam narazie dwie szuflady ubranek - muszę jeszcze sporo dokupic wiec pewnie zabiorę się za pranie za kilka tygodni.

Przyszły mi też pieluchy tetrowe, które zamawiałam na allegro - ale sa słabe jakościowo "rzadko tkane" więc musze jeszcze dokupić.

A co sądzicie o używanych laktatorach? ?
Moja bratowa chce mi dać Laktator elektryczny Madela - używała go max 2 miesiące - ale sama nie wiem...:sorry: myślałam, że wezmę ale teraz mi się wydaje, że jednak są rzeczy które powinno się mieć nowe...

reklama
Nie wiem jak to jest, że jak siedzę sama u siebie w domku to nigdy mi się nie chce wymyślać jakichś bardziej pracochłonnych deserów, a jak tylko przychodzę do rodziców to nachodzi mnie wena i tworzę. Dziś powstał sernik na zimno z owocami. Nie mogę się doczekać kiedy sprawdzę czy wyszedł mi tak smaczny jak chciałam, już mi ślinka leci ;)

zdjęcie(5).jpg

Załączniki

• zdjęcie(5).jpg
    zdjęcie(5).jpg
    22,9 KB · Wyświetleń: 64

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry