reklama

Październik 2014

Garmelka bez przesady,wyparzysz i bedzie ok.A przeciez nawet mozna laktatory wypożyczac a tu massz z pewnego zródła,sama mam dwa po szwagierce.
Nowe to smoczki butelki itd. Ale laktator mysle ze smaiało mozesz brac

reklama
Ja kupiłam dla maleństwa kosmetyki nivea

A co do używanego laktora to wczoraj mi chciała odsprzedać szwagierka,ale podziękowałam,dla mnie to jakoś za mało higieniczne

Nie mogę wkleić zdjęcia podczas edycji więc wklejam w kolejnym poście

Załączniki

• 1403879546339.jpg
    1403879546339.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 53
Domka a gdzie się takie laktatory wypozycza? Ja myślałam że go wezmę ale jak oglądałam to tam są kabelki, pojemniczki, jakiś silnik - nie wiem czy to się da wyparzyć jak należy... :no: mój mąż to jest taki sterylny, że on nawet uzywane ubranka to by wygotował, zdezynfekował a najlepiej to wogóle nie brał,,, :szok: ale co do laktatora to chyba sobie jednak odpuszczę - jak Madzia

Marika -
świetna bluzeczka :-D

Poradnia Laktacyjna Warszawa
tak np.
Nie no jasne,ale ja bym sie radziłą wstrzymamc z kupnem do porodu bo moze sie okazac niepotzrebny,ja uzywałam laktator 1 dzien jak nawał miałam,.

Ja mam po szwagierce takie zwykłe co mozna całe sterylizowac czy gotowac,faktycznie z wypasionym moze byc problem

Ostatnia edycja:
reklama
Domka - dzięki za linka :tak: własnie też tak słyszałam ,że niektórym wogole się nie przydaje więc cała ta sprawa laktatora jest grubo do przemyslenia.

Ja zabieram się za łazienkę i porządki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry