reklama

Październik 2014

reklama
Domka ja akurat mieszkam w centrum miasta (a raczej miasteczka biorąc pod uwagę jego wielkość :-D) więc raczej wszędzie będę miała chodniki a po lasach i takich tam raczej nie chodzimy więc stwierdziłam że wolę mieć lekki i z mniejszymi kołami a ten waży z gondolą ok. 9 kg a ze spacerówką ok. 7 także spoko.

garmelka gdybyś była zainteresowana to kupiłam u tego sprzedawcy Informacje o Użytkowniku Agnes-im - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. , mają jeszcze wiele innych wózków tej firmy bardzo ładnych.

garmelka, ciśnienie mam ok, tylko tętno za wysokie, dochodzace nawet do 100 na minute, średnio 90, lekarz powiedział że tragedii jeszcze nie ma ale trzeba kontrolować. Od jakiegoś czasu czuję takie kołatania serca, rodzice mają ciśnieniomierz, tam tez tętno bada i z uwagi na to, że jestem u nich prawie codziennie to sobie sprawdzam i ciągle mam takie. Dzisiaj właśnie położna zanim poszłam na wizytę zwróciła mi na to uwagę, że chyba biegłam do nich, a ja spokojnie przyszłam spacerkiem i jeszcze czekałam prawie pół godziny, zobaczymy...

Wasze to takie nowoczesniejsze.
Ale włąsnie kazdy bierze pod siebie,jakbym w centrum mieszkała to tez bym chciałą lekki zwrotny itd.
Ale ja na wsi;-)

Czarna a tak z ciekawosci ile takie cudo??

Judy twój tez bardzo fajny.

Garmelka Moja szwagierka nie tetrowałą z ekologi tylko z chytrosci i wiecej wydała na proszki ubranka itd bo to zawsze było przesiąknięte,tzreba było gotowac itd.Mój M to sie aby chodził i w czoło pukał;-)
garmelka bierz ten laktator,to nie szczoteczka do zebów.Masz z pewnego zródła;-)

Ja dostałam, siostra załatwiła od koleżanki z gwarancją na 15 miesięcy:
Tutek Grander Zebra
tutek-grander-zebra-3w1_4267.jpg
wygląda jak wcale nie używany, dziewczyna mówiła że może była z fotelikiem parę razy na spacerze i to wszystko.

Załączniki

• tutek-grander-zebra-3w1_4267.jpg
    tutek-grander-zebra-3w1_4267.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 58
Domka ten wózeczek nie ma takiej osobnej gondolki sztywnej nie? Tylko takie coś? :

8 (Kopiowanie).jpg
Jeśli tak to odradzam, miałam taki wózek przy młodym, masakra to jest śpiące dziecko w tym wyciągnąć, ryzyko że rączka się urwie i zero stabilności dla plecków, czuć wszystkie nierówności. A w cenie takiego wózka 3w1 można znaleźć dobry z normalną fajną gondolką.:tak:

Katinka ja się rozglądałam za panterką:-) Ale wygrał materiał a'la len bo zachorowałam na niego:-D Zresztą ja ze wszystkim praktyczna jestem - szary i gruby materiał = mniej widać wszelkie zabrudzenia:P

Załączniki

• 8 (Kopiowanie).jpg
    8 (Kopiowanie).jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 52
reklama
garmelka - myślę, że jak kupisz kocówki to laktator będzie jak nówka:tak:. Ja u lekarza, też mam wyższe ciśnienie, bo wcześniej wchodzę po schodach:-D

judy - jeśli planujecie więcej dzieci to lepiej uniwersalny kolor wózka kupić, w niebieski dziewczynkę można posadzić, ale niektórzy nie wyobrażają sobie chłopaka w różowym - może to przekona męża;-)

agniecha - lepiej sprawdzić to serducho:tak:.

kotulcia - u moich szwagrów taka miękka gondola się bardzo przydała, bo oni na 4 piętrze bez windy, to zostawiali wózek na dole, a tylko gondolkę wnosili na górę. Nic się nie urwało;-), a to już 4 dziecko było w niej noszone. Ja w niej kładłam Szymka na łóżku, bo bez tego nie chciałam w obawie, że go przygniotę:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry