Ja tam szaleję z różem dla młodej

Uwielbiam wszystko różowe - tylko wózek szary - łatwiej odsprzedać, ale róż ładnie komponuje się w szarości:-) Będą sukieneczki, tiulowe spódniczki i warkoczyki

Z młodym sobie tak nie poszaleję - ostatnio zażyczył sobie koszulkę Messiego a i czasami życzy sobie włoski na żel postawić

I oczywiście stwierdził że ja to tak nie bardzo umiem to dobrze zrobić i idzie z tym od razu do tatusia... W ogóle ostatnio wystrzelił w górę aż się dziwię kiedy to dziecko tak urosło

A najlepsze że zanim zaszłam w ciążę to brali mnie za jego siostrę a moją teściową za jego mamę

Z brzuchem chyba dostojna matrona się ze mnie zrobiła
Wracając jeszcze do gondolek - ja swoją materiałową strasznie źle wspominam

Ale każdemu pasuje co innego

U mnie w wózku plusem jest podnoszone oparcie w gondolce (chociaż teraz to już standard) i to że położona na podłodze pełni rolę bujaczka

Też mieszkam na 4 piętrze bez windy i mam zamiar stelaż zostawiać w piwnicy pod schodami a gondolkę brać w rękę i wnosić z młodą na górę
Zaczynam teraz wielkie poszukiwanie łóżeczka - też kupimy używane i jeszcze fotelik u nas będzie Maxi Cosi City albo Cabrio Fix - bo są adaptery do naszego wózka i można go zamontować
Ostatnio zastanawialiśmy się z mężem jak nasze koty zareagują na młodą

Chociaż po tym co im młody robi to nic nie jest w stanie wyprowadzić ich z równowagi