reklama

Październik 2014

reklama
My fotelik maxi cosi Cabriofix od koleżanki kupiliśmy z bazą za 550zł. Gratis dała oryginalny śpiworek pasujący do pasów w foteliku i dodatkowy oryginalny pokrowiec na fotelik. Wszystko w stanie idealnym i oczywiście bez wypadkowy.

Domka, Pscółka i Wawka - namówiłyście mnie na ten laktator ::tak: będę gotować i gotować i dokupie końcówki:cool2:

Ja dopiero skończyłam sprzątać. Wkurza mnie ta nieporadność ciążowa - znowu coś mi wyleciało z rąk - tym razem sidoluxu do mycia podłóg wywaliłam, ale zanim się schyliłam ze swoim brzuszkiem to juz nie było pół butelki... :zawstydzona/y:
Ale lepsze to niż konfitury jagodowe już dwa razy hehe:cool:

Kurcze muszę zabrac się za zakupy, bo nic nie mam ani wózka, ani łóżeczka ani żadnych kosmetyków... jedyne co to troszkę ciuszków, laktator i sudokrem :-D

Marrika, to faktycznie okazja. Ale od znajomych to zawsze korzystniej sie kupi. Niestety moi jeszcze używają swoich fotelikow.

Widziałam te spiworki i chce taki koniecznie dokupić, zwłaszcza ze rodzimy zaraz przed zimą.

Garmelka o taki śpiworek MAXI COSI ORYGINALNY ŚPIWOREK DO CABRIO 2014 HIT!! (4368971373) - m.allegro.pl
Super sprawa, koleżanka wogole nie kupowała dla córki kombinezonu tylko w tym na spacer wychodziła bo to cieplutkie. I można do gondoli maluszka w tym zapakować. Jest wygoda bo śpiworek mocujesz na foteliku, przeciągasz pasy do środka, wsadzasz dziecko do fotelika, zapinasz i po sprawie. Bez wciskania maluszka w kombinezon czego przeważnie dzieci nie lubią :-)

garmelka Ty przez nieporadność ciążową straciłaś pół butelki płynu do mycia - ja przez pomroczność jasną prawie przejechałam strażaka dzisiaj - hehe zasypywali coś na drodze (na głównej) a ja jechałam prostopadłą do niej i tak się wpatrzyłam na piękny, czerwony wóz strażacki że w ostatniej chwili zobaczyłam strażaka z miotłą którego ominęło auto przede mną (bez kierunkowskazu więc nie spodziewałam się że kogoś w ogóle omija). Hehe facet zdążył tylko rękę w geście obronnym wyciągnąć (jakby to mu coś dało w razie czego:dry:) ale na szczęście mam refleks i go ominęłam. Przez to nieogarnięcie stwarzam zagrożenie dla innych a że dla siebie to już nie wspomnę:P

garmelka Ty przez nieporadność ciążową straciłaś pół butelki płynu do mycia - ja przez pomroczność jasną prawie przejechałam strażaka dzisiaj - hehe zasypywali coś na drodze (na głównej) a ja jechałam prostopadłą do niej i tak się wpatrzyłam na piękny, czerwony wóz strażacki że w ostatniej chwili zobaczyłam strażaka z miotłą którego ominęło auto przede mną (bez kierunkowskazu więc nie spodziewałam się że kogoś w ogóle omija). Hehe facet zdążył tylko rękę w geście obronnym wyciągnąć (jakby to mu coś dało w razie czego:dry:) ale na szczęście mam refleks i go ominęłam. Przez to nieogarnięcie stwarzam zagrożenie dla innych a że dla siebie to już nie wspomnę:P

Dobrze, że go nie rąbnęłaś :tak: ale pewnie stresik i napięcie brzuszka z nerwów był... :eek:

Witam Wszystkie Koleżanki z zacnego Forum : Rolleyes:

ja znowu nie śpie od 6 :sorry: zrobiłam już naleśniki i pije inke z magnezem :happy:

miłego dnia wszystkim Brzuszkom!!!

Hej my wstalismy.

Młoda wywyineła nr,spadła w kuchni z krzesła i wysypała sobie na głowe cukier,Boże dobrze ze nie czajnik z kuchenki,i była ranna kąpiel.

A teraz zbieramy sie do miasta za tym wózkiem i młoda rolki chce sobie kupic.Także Miłego dnia.

reklama
dzień dobry :)
u nas słonko ładnie świeci. Mąż w pracy a ja z Matim zaraz zbieramy się do mojej babci, przynajmniej mały pól dnia będzie siedział na dworze i z kuzynem sie pobawi, a mamusia na leżaczku będzie sie obijać :)

miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry