reklama

Październik 2014

Dzień dobry,

moja kochana córeczka dała pospać do 8 więc super. Oby druga też tak nam spała.

Co do gapowatości w ciąży to ja zamawiając brakujące elementy wyprawkowe przez internet kupiłam sudocrem o wadze 400g :szok: Normalnie wiadro kremu. Jak otworzyłam paczkę z przesyłką. Co ja zrobię z pół kilo sudocremu?

My dziś też pojedziemy na zakupy, sandały dla młodej i później spacer po parku.

reklama
Dzień dobry,

moja kochana córeczka dała pospać do 8 więc super. Oby druga też tak nam spała.

Co do gapowatości w ciąży to ja zamawiając brakujące elementy wyprawkowe przez internet kupiłam sudocrem o wadze 400g :szok: Normalnie wiadro kremu. Jak otworzyłam paczkę z przesyłką. Co ja zrobię z pół kilo sudocremu?

My dziś też pojedziemy na zakupy, sandały dla młodej i później spacer po parku.

Też kupiłam od razu większy sudocrem,przyda się ;)

A ja właśnie się zastanawiam jaki rozmiar majtek tych wielorazowych i jednorazowych kupić.
One małe wychodzą,widziałam je u kilku znajomych..

Czym bliżej do porodu to się zastanawiam czy dam radę,jak to będzie..
A na jedno znów sobie myślę,że przecież rodzą młodsze ode mnie,niepełnoletnie i dają radę.

Ostatnia edycja:
garmelka moja pomroczność była tak duża że w sumie nie miałam kiedy się zdenerwować:-)

My nie kupujemy sudocremu, przy młodym lepiej sprawdził się Bepanthen na odparzenia pupci, Sudocrem na młodego nie działał a po Bepanthenie jak ręką odjął:) Mój M jak zrobił sobie tatuaż to właśnie też mu nim smarowałam - najpierw mydełko naturalne z nanosrebrem (polecam do podmywania się po porodzie) a potem właśnie Bepanthen - szybko mu się tatuaż wygoił:)

Madzia ja urodziłam 5 miesięcy przed 20 urodzinami młodego:) Teraz mam 25 lat a drugie dziecko już będę mieć:) Ma to dużo plusów:)

Madzia: ja nie miałam obaw przed porodem. Po prostu nie myślałam o nim. Bardziej się martwiłam czy donoszę. Miałam tylko takie myśli, że ma być co będzie. A prze porodzie położna jest po to, by jak najszybciej i najlepiej poszło. Będzie dobrze. Aha. I wiedziałam, że będzie m ze mną. To było najważniejsze :tak: Straszne, że kiedyś kobiety musiały same rodzić.

A właśnie wczoraj była u mnie koleżanka i też mówiła, że lepszy bepanten, bo według niej nie zatyka pieluszek.

Ona doradzała mi chusteczki nawilżane HIPP, bo ponoć są z tych "bio" i nie mają alkoholu, a niby większość w składzie ma. Są w tesco 4-paki.

I dała mnóstwo rad, których nie pamiętam :-D

Kupiliśmy matę Fisher Price za 15 zł (a widziałam, że kosztuje ponad 200 zł :D) i leżaczek-bujaczek za 100 zl - Fineczka się do niego przez 2 dni kładła :D

Nadrobię Was później :)

A właśnie wczoraj była u mnie koleżanka i też mówiła, że lepszy bepanten, bo według niej nie zatyka pieluszek.

Ona doradzała mi chusteczki nawilżane HIPP, bo ponoć są z tych "bio" i nie mają alkoholu, a niby większość w składzie ma. Są w tesco 4-paki.

I dała mnóstwo rad, których nie pamiętam :-D

Kupiliśmy matę Fisher Price za 15 zł (a widziałam, że kosztuje ponad 200 zł :D) i leżaczek-bujaczek za 100 zl - Fineczka się do niego przez 2 dni kładła :D

Nadrobię Was później :)

Pochwal się koniecznie zdjęciami :) To załapałaś się na świetną okazję!

Kurczę właśnie się dowiedziałam ze koleżanka straciła ciążę w 36tyg :-( straszne, niby wszystko było ok a tu nagle taka tragedia :-( ciągle słyszę o takich sytuacjach i jak tu się nie martwić? :-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry