reklama

Październik 2014

reklama
Mój młody miał obwód głowy 36cm. I czytałam gdzieś że waga dziecka powyżej 4kg to już wskazanie w niektórych szpitalach do CC. A młody urodzony w 38tyg miał 3800g:) Więc raczej był spory:)

Teraz młoda raczej nie zapowiada się na wielkoluda;) Chyba będzie mniejsza od młodego co mnie cieszy bo lżej będzie rodzić;)

Ja teraz przed zajściem w ciążę miałam w biodrach 88cm - ogólnie zawsze w okolicach 90cm - ale skubane tak się rozeszły przed porodem że dałam radę - teraz aż się boję znowu tego bólu:/ Ale gorszy był chyba jak biodra się schodziły spowrotem:/

witam późnym popołudniem,
byłam z synkiem u lekarza, ma wirusowe zapalenie spojówek :( Musimy kroplic oczka to stanowi nie lada wyzwanie...

Mój Mati urodził sie duży, bo 4200 :) Ale na szczęście ze względu na wzrok miałam cc. Lekarz mi potem powiedział, że dobrze że miałam takie wskazanie bo sama bym go nie urodziła. Też mam 158 i wąskie biodra

Aaaaa, i chyba wybraliśmy imię, tzn mój m wybrał :) a mi się też bardzo podoba, Martynka

Ostatnia edycja:
Mona, Ja najbardziej chciałam Hanię ale mąż nie chciał się zgodzić, on chciał kilka innych co mi sie nie podobały i wybraliśmy takie co i jemu i mi sie podoba :) Ach, ciężkie te decyzje, co prawda to nie jest jeszcze zatwierdzone ale wkońcu na coś sie zgodziliśmy :)

Judy, to super :)

reklama
My za nim poznaliśmy płeć to ustaliliśmy ze ja nazwę syna a on córę. Jak wspomniałam mu jakie imiona mi sie podobają to był zły ze mu sugeruje. Mi sie podobało lilka, zuza, maja. Mój P jednak cały czas mówił ze Martyna. Skoro mu obiecałam ze wybierze imię to zostało przy Martynie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry