reklama

Październik 2014

Marrika- nie które kobiety sa strasznie nie odpowiedzialne. 30 lat temu moze i nie miały świadomości co moze zrobic papierosek i piwko ale dzis... Wszędzie trąbią o tym a mimo wszystko znajda sie " ryzykantki"

reklama
Mona - na ja 170 cm, więc myślę, że jak na moje i M-ka gabaryty to Szymek był super zgrabniutki:tak:

kotulcia - ja już się czuję jakbym się rozpadała:-D. W sobotę kość mi nie weszła w staw biodrowy i do niedzielnego przedpołudnia chodziłam po ścianach, ale na szczęście potem usłyszałam taki jakby stuk kości o kość i wróciła na swoje miejsce uff bo już zastanawiałam się skąd kule załatwiać:-D

agniecha - o kurcze, nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest. Oby szybko przeszło &&

marrika - kurcze, brak słów. Ciekawe czy będzie pociągnięta do odpowiedzialności za tą śmierć:baffled:

Pscolka wątpię żeby ją ktoś chciał pociągnąć do odpowiedzialności.

Kotulcia śniłas mi się dzisiaj :-D że byłam na weselu a ty siedziałas na przeciwko mnie z mężem i z córką i nawet kot miał swoje krzesło :-D Oczywiście nie poznałam cię ale skojarzylam bo na karteczce przy twoim krześle było napisane Kotulcia :-D

Czesc.
Ja sie w niedziele wybieram do smyka po przewijak bo są tansze niz w markecie.

Co do biustu ja przed miałam 75C teraz mam 85D ale mi sie podoba;-)

Domka a to te większe przewijaki? Bo ja chcę kupić ten większy, tzn dłuższy. I w jakiej cenie w smyku? Fajnie też jak przewijak ma zagłówek. Moja córka np tak się stopami odpychala że gdyby nie zagłówek to waliłaby głowa w ścianę

Ja mam dzisiaj tyle roboty ,że nie wiem za co się zabrać.
Muszę powystawiać na allegro,bo nazbierało mi się trochę rzeczy niepotrzebnych które miejsce zajmują.A i muszę dokończyć sprzątanie w szafkach,bo zrobiłam ostatnio 4 szafki i wysiadłam ;)

reklama
A co tu taka cisza dzisiaj? ja obecnie jestem na małych wakacjach ..i walczę ze skurczami łydek... strasznie mi to dokucza biorę od wczoraj magnez mam nadzieję ze choć troszke pomoże. A DO TEGO ZADZWONILI DO MNIE Z PRACY bo maja jakieś problemy od lutego siedze w domu mogli by mi dać juz spokój. Nerwy sa nie wskazane a jak tu być spokojnym musiałam sie wyżalić od razu mi lepiej. ja nadal nic nie kupiłam dla maleństwa a widze że WY szalejecie;-) chyba muszę już powoli sie rozglądać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry