reklama

Październik 2014

Wawka pewnie że warto -ogólnie do momentu zajścia w ciążę wydałam na leczenie ok. 16 000 w ciągu roku. Ale nie żałuję nawet jednej złotóweczki bo dzięki temu mam w brzuchu moje marzenie:-)

A podróż w góry to moje marzenie.....Niestety w tym roku to nierealne, w przyszłym pewnie też nie:( Tak wiec tylko mogę pozazdrościć Ci wypoczynku:-D

reklama
enya: no my właśnie dlatego teraz jedziemy bo jak się nowe dziecko pojawi to góry będą odpadać. Ale za to jak podrosną to fajnie będzie się chodzić po górach z maluchami :tak:

Ja też chodzę prywatnie. Mój gin jest do rany przyłóż, zawsze wysłucha z szacunkiem, obojętne jakie by się głupoty mówiło (ja w stresie na początku ciąży plotłam trzy po trzy i ciężko było się ze mną rzeczowo dogadać), wszystko tłumaczy i ma coś takiego w sobie, że uspokaja.
Za to lekarz, do którego chodziłam na NFZ jeszcze na początku ciąży, zachowywał się jak buc, nie patrzył w oczy, nie pozwalał dokończyć zdania, na pytania odpowiadał zdawkowo. Chodziłam do niego ponad 3 lata i puszczałam bokiem, bo ogólnie opinie miał dobre, no ale do czasu jak z tą ciążą, gdy już tydzień plamiłam nie dał mi zwolnienia z pracy, nie przepisał żadnych leków. Odmówił USG.
Ciekawi mnie czy mnie pozna, bo w czwartek będzie na zajęciach ze szkoły rodzenia, ale wątpię, bo nigdy mnie nie kojarzył.
Jestem wdzięczna mojemu prowadzącemu ciążę, że tak się do tego przykłada.

wawka no to piękne klimaty będziecie mieć :happy: My byliśmy 2 lata temu na wakacjach w Bukowinie Tatrzańskiej. Cisza, spokój, rześkie powietrze, super było :) Tylko dostać się do Zakopca to była masakra takie korki. Ale znaleźliśmy busa który jeździł z Bukowiny do Zakopanego przez Słowację i byliśmy szybciej niż inni którzy nie jechali przez granicę :-D

babina a brałaś nospe i leżałaś trochę? daj znać jutro co Ci lekarz powie.

Mój synuś dziś do połowy dnia tak szalał że aż brzuch cały falował :-) Hi hi fajne uczucie, tylko jak się przekręca to mniej komfortowo :baffled:

babina: a przemęczyłaś się może trochę dziś? Albo wczoraj? Mnie czasem bez powodu w ciąży boli brzuch, taką mam urodę. Biorę magnez plus nospę. Jak nie przechodzi to jadę na IP. Ale jak masz jutro lekarza to dobrze. Oby szybko przeszło.
Dziś mnie też bolał brzuch po wizycie z Michaliną u lekarza. Ledwo do domu doszłam. Ale poleżałam i mi przeszło.
Domka: czasem moja mała brzuchu też ma spokojniejsze dni. A jadłaś czekoladę? Moja mała najbardziej aktywna przed snem się robi.

Ostatnia edycja:
reklama
Wczoraj to ruszyła sie tak ze brzuch falowal. Dzis tak delikatnie czasem. Liczę ze pozniej sie rozrusza ;) jej tata zawsze przegapia jak ona sie rusza tak intensywnie. Moze dzis czeka na tatę zeby mu pokazać co potrafi :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry