Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wczoraj bylam na sklepach i już mnie zaczął boleć, w nocy też trochę. Cały dzisiejszy dzień przeleżałam, bralam nospe i paracetamol i boli nadal. Zobaczymy co w nocy będzie
marrika hehe dzisiaj to wielu osobom się śniłam - mój M mówi że się mu śniłam, a nawet teściowa z samego rana dzwoniła i mówi że śniło jej się że jednak okazało się na USG że to bliźniaki a koniec końców urodziłam dużego syna Hehe
Domka ja się wczoraj martwiłam że młoda się nie rusza za to dzisiaj bokiem chyba chce wyjść i całe żebra skopane Na nią działają płatki z mlekiem
babina zawsze lepiej sprawdzić. Mój gin mówił że nospa doraźnie nie zadziała - w przypadku bólu 1 tab x 3 dziennie i to tak 2-3 dni pomimo ustania bólu i faktycznie u mnie się sprawdziło
judy zazdroszczę tak niskiej wagi U mnie dzisiaj było 11,5kg na plusie to prawie 3kg w ciągu tygodnia(( Cały czas zbieram się żeby się ogarnąć ale to M wymyśli albo jakieś ciasto albo jakiś tuczący obiad... Zresztą apetyt mam nieziemski
Mam dzisiaj tak twardy brzuch jak kamien, a boli tak jakby miał zaraz sie rozerwać... Jeszcze tak bardzo twardy nie był nigdy Nie wiem co mam robić? Jak chodze to boli, a nic dzisiaj nie robiłam tylko zakupy a tak siedzę cały czas Każdy kopniak małego to łzy w moich oczach wizyte mam dopiero lub już w piątek
babina: u mnie przy bólach to zwiększałam ilość magnezu do trzech razy po dwie tabletki i po dniu przechodziło. A magnez bierzesz
Ruda: pamiętaj, że zawsze możesz na IP jechać i mają obowiązek sprawdzić. Albo zadzwoń do lekarza. No i tak jak babince radziłam leżenie, nospa, magnez.
Biorę magnez. Może za mało bo 1 tabl dziennie. Wszystko było dobrze do dziś. Jak leżę to jest jeszcze w miarę ok, ale przy podnoszeniu się już mnie rwie, a przy chodzeniu to już wogole.
Zawsze mozna zadzwonić na izbę i sie zapytać czy przyjechać itp. Dyspozytor powinien umieć zakwalifikować czy trzeba to sprawdzic czy nie. Mnie ostatnio bolał brzuch jak dłużej pospacerowalam. Pomogło lezenie. Ale jesli mimo leków nie przechodzi to moze lepiej zadzwonić lub podjechać tak dla pewności.
Czekam na męża aż wróci z pracy i i chyba sie wybiorę masakra jakaś aż tak twardego brzucha to jeszcze nie miałam... Ja tak samo jak babina magnez biorę raz dziennie, nospy już dzisiaj zjadłam 3 Położyłam się ale to nie możliwe żeby od siedzenia mnie aż tak bolał, najbardziej w okolicy pępka tak jakby mi go rozrywało i mały dzisiaj tez mniej ruchliwy niż zwykle