reklama

Październik 2014

reklama
U mnie 90 cm, czyli mam drugie miejsce. Od tylu :-). U mnie ostatnie dwa tygodnie to okres wielkiego wzrostu. Z tluscioszka zrobiła sie ciazowa pileczka. Trochę boję sie wejść na wagę. W czwartek wizyta to będę musiała :-).

Kupiliśmy dziś wózek. Zdecydowanie niespodziewanie. Byliśmy wczoraj w smyku megastore pomacać bebetto luca, na które po długich namyslach bylysmy zdecydowani. Sprzedawca wybił nam je z głowy i poradził w tej samej cenie (a nawet tańsze, bo jest promocja i w 1200 można ogarnąć) babydesign. Faktycznie nie ma porównania. No ale potem wspomniał, ze jeśli znajdziemy trochę więcej kaski to trwa wlasnie wyprzedaż x lander x move z zeszłorocznej kolekcji i są znacznie taniej. Podobał mi sie ten wózek już wcześniej, ale był poza naszym zasięgiem cenowym. Co tu dużo gadać, wzięliśmy ostatni z magazynu i jesteśmy zadowoleni bardzo. Jeśli ktoras z was myślała o tym wózku to warto poszperac, bo w slepach internetowych też wyprzedaja i jest znacznie taniej niż wcześniej.

Teraz trochę sie stresuje tym zakupem...nie chodzi o przesady, ale o to ze jeśli coś sie stanie, to będzie strasznie na niego patrzeć. No i było nie było na wózek z fotelikiem poszła cala jedna moja wypłata i jeszcze trochę. No ale dwa największe zakupy na nami. Drobne pierdulki złożą sie pewnie na drugie tyle, ale na ten miesiąc koniec wydatków.

A my dziś postanowiliśmy,że chcemy odświeżyć dwa pokoje zanim jeszcze mały przyjdzie na świat,więc pójdzie jakieś 1000 zł,ale stwierdziłam że niech jest czysto,świeżo jak maleństwo się pojawi :) Także będzie u nas remontowo.

Jej wlasnie wrocilam z psem i tam jest koszmarnie!!! Ledwo zyje u was tez taki upal?

Aaaaaaaa dziewczyny! !
Jak by ktoras chciala to znalazlam dzisiaj wozek X LANDER XQ 2w1 za 650 do negocjajcji a wydaje sie zadbany jauz mam zamowiony wozek wiec odpadam ale moze sie skusi ktoras

OLX.pl (dawniej Tablica.pl)

A propos ogłoszeń na tablicy:

KUPUJCIE TYLKO ZA POBRANIEM!!

Niedawno Kotulcia została oszukana i na innym wątku z BB laska też została oszukana :wściekła/y: Wysłała pieniądze, a kobieta zlikwidowała konto. Widocznie jest grupa ludzi, która odkryła super biznes na ufnych kobietach ciężarnych :wściekła/y:

reklama
Znowu nie jestem w stanie doczytać wszystkiego :-(

U mnie przeboje. Od kilku dni strasznie kręci mnie w nogach, normalnie spać nie mogę :-/ dzisiaj obudziłam się z ogromnym bólem lewej łydki. Nie byłam w stanie stanąć na nogę, spanikowałam i zadzwoniłam do dr. Kazał jak najszybciej przyjechać do przychodni. On jest na urlopie więc zadzwonił do przychodni żeby mnie pilnie przyjęli. Dali mi skierowanie na dopplera żył i na badania układu krzepnięcia. Zrobił szybkie usg. Pojechałam zrobić te usg i na szczęście wykluczyło zakrzepice no ale te moje żyły wyglądają dużo gorzej niż na ostatnim usg :-( tak jak mi lekarz od usg mówił poprzednio ze ciąza napewno pogłębi niewydolność. Z wynikiem usg znów do lekarza po leki. Dostałam antybiotyk i acard i jutro mam iść na badania krwi i do kontroli. Masakra :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry