U mnie 90 cm, czyli mam drugie miejsce. Od tylu :-). U mnie ostatnie dwa tygodnie to okres wielkiego wzrostu. Z tluscioszka zrobiła sie ciazowa pileczka. Trochę boję sie wejść na wagę. W czwartek wizyta to będę musiała :-).
Kupiliśmy dziś wózek. Zdecydowanie niespodziewanie. Byliśmy wczoraj w smyku megastore pomacać bebetto luca, na które po długich namyslach bylysmy zdecydowani. Sprzedawca wybił nam je z głowy i poradził w tej samej cenie (a nawet tańsze, bo jest promocja i w 1200 można ogarnąć) babydesign. Faktycznie nie ma porównania. No ale potem wspomniał, ze jeśli znajdziemy trochę więcej kaski to trwa wlasnie wyprzedaż x lander x move z zeszłorocznej kolekcji i są znacznie taniej. Podobał mi sie ten wózek już wcześniej, ale był poza naszym zasięgiem cenowym. Co tu dużo gadać, wzięliśmy ostatni z magazynu i jesteśmy zadowoleni bardzo. Jeśli ktoras z was myślała o tym wózku to warto poszperac, bo w slepach internetowych też wyprzedaja i jest znacznie taniej niż wcześniej.
Teraz trochę sie stresuje tym zakupem...nie chodzi o przesady, ale o to ze jeśli coś sie stanie, to będzie strasznie na niego patrzeć. No i było nie było na wózek z fotelikiem poszła cala jedna moja wypłata i jeszcze trochę. No ale dwa największe zakupy na nami. Drobne pierdulki złożą sie pewnie na drugie tyle, ale na ten miesiąc koniec wydatków.
A czemu sprzedawczyni odradziła wam bebetto ? Pytam bo my też się nad nim zastanawiamy i wydaje się solidny.
A u mnie w brzuszku 96 cm
Ostatnia edycja: