reklama

Październik 2014

Agniecha kciuki zaciśnięte! Napewno wszystko będzie ok :-)

Ja lecę zaraz do laboratorium i do kontroli z tą nogą. Ponosiłam wczoraj te koszmarne pończochy uciskowe i poleżałam z nogami uniesionymi i jest dzisiaj lepiej. Mniej boli i prawie nie ma obrzęku! Muszę jednak się do tych pończoszek przekonać. Miłego dnia mamusie

reklama
Marika i Agniecha- &&&&&&&& za wasze dzisiejsze wizyty:) bedzie dobrze

A ja mam takie pytanie...
Mam taki kalendarzyk ciazy w którym są zapisane rożne badania (obowiązkowe i profilaktyczne) i jednym z nich kest KTG pó 27 tc.
Czy któraś z Was juz miała robione??

Garmelka ja nie hym, zobaczymy na nastepnej wizycie:-)

&&& za wizyty.

Ostatnio fajnie spie ale mam mega lenia a moj M mnie denerwuje:-( faceci nie pitrafia zrozumiec kobiet w ciazy!

Ostatnio mi mowi zebym mu podala dokladna date porodu bo musi wiedziec kiedy ma byc w domu!! :confused2:haha to sie go pytam czy godzine tez chce znac. Noo masakra aaaaa i jeszcze wymysli jakis wypat w wrzesniu z kolegami z pracy na jakis targi gier:wściekła/y: brak mi sil:-(

Ja walczę ze skurczami już od 2 tygodni koszmar , teraz troszkę lepiej dostałam od mojego lekarza LAKTOMAG B6 i zażywam nawet do 8 tabletek dziennie jest on mocniejszy np.od magne b6 . Zdecydowanie jest lepiej jeszcze skurcze mam ale już do opanowania- mogę wstać rozchodzić , początki byly koszmarne dwie nogi naraz wykręcone w cztery strony świata .

Agniecha - kciuki za wizytę!! Lepiej czasem wziąć ten antybiotyk właśnie dla bezpieczeństwa maluszka.

Marrika - kciuki za nogę!!

Adrianek wczoraj był bardzo aktywny. Dziś już też się wierci i wierci.

P. musiał oddać auto do naprawy, więc nie pójdę dziś do szkoły rodzenia, buuuuuuu. Ale to pikuś - naprawa będzie kosztować koło 1000 zł. Super.

reklama
dziewczyny, ale się Was te chorubska chwytają. nieładnie... Niech idą w cholewkę a za wizyty oczywiście kciukasy&&&&

I ja mam problem ze skurczami, więc na tym etapie to chyba norma;/

gargamelka- ja miałam ktg teraz w szpitalu robione, bo się wywaliłam i caaaaały brzuch pozdzierałam i Panie sprawdzały mi całą dobe czy nie zaczęły sie jakies skurcze;/ na szczęście było wszystko w porządku, ale powiedziano mi, że takim maluszkom żle sie robi ktg, że lepiej po 30 tyg....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry