reklama

Październik 2014

reklama
Jak nacisne sutek to pare kropelek wycieknie siaty,samo nie.
ten guzek wielkosci grochu jest,moze wiekszy ciut,jest twardy i sie nie przesuwa,nie boli.
Wyczułąm to niechcacy jak sie drapałam.
Jutro mam wizyte to powiem to dr bo fakt zaniepokoiło mnie to.

Domka- to jak masz wizytę to pokażesz i bedziesz wiedzieć:) ja obstawiam ze sie jakis zator na cycku zrobił i bedziesz tryskac mlekiem:) aha a na skurcze w łydkach biore magneB6 forte i mi pomaga

Paula - gratuluje:) to może jakis % w postaci Picolo bedzie?:) ja piłam juz na 2 imprezach Picolo z dziećmi hehe

Domka, spokojnie, ja myślę że to kwestia hormonów albo jakiś kanalik sie zapchał, jutro lekarzowi pokaz i będzie ok :)
Ja prawie zawsze przed @ mam takie jakieś guzki albo w piersi albo tam na dole miedzy wargami sromowymi, jak pierwszy raz to wyczułam to mało zawalu nie dostałam, wtedy lekarz mi powiedział że podczas @ znikną i tak też zawsze jest :)

Ale zjadałam pyszny obiad, kilka dni miałam na cos ochotę i trafiłam :) Zrobiłam ziemniaczki takie utłuczone, jajko na twardo i wszystko zalane sosem śmietanowo-koperkowym :) mmmmmmmmmmmm smak dzieciństwa :)

Domka w mojej książce o ciązy jest napisane, że po połówce wiele kobiet znajduje na piersiach włókniaki, które się tworzą przez burze chormonalne i że nie sa absolutnie groźne... ale lepiej sprawdzić;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry