• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2014

reklama
Jak nacisne sutek to pare kropelek wycieknie siaty,samo nie.
ten guzek wielkosci grochu jest,moze wiekszy ciut,jest twardy i sie nie przesuwa,nie boli.
Wyczułąm to niechcacy jak sie drapałam.
Jutro mam wizyte to powiem to dr bo fakt zaniepokoiło mnie to.

Domka- to jak masz wizytę to pokażesz i bedziesz wiedzieć:) ja obstawiam ze sie jakis zator na cycku zrobił i bedziesz tryskac mlekiem:) aha a na skurcze w łydkach biore magneB6 forte i mi pomaga

Paula - gratuluje:) to może jakis % w postaci Picolo bedzie?:) ja piłam juz na 2 imprezach Picolo z dziećmi hehe

Domka, spokojnie, ja myślę że to kwestia hormonów albo jakiś kanalik sie zapchał, jutro lekarzowi pokaz i będzie ok :)
Ja prawie zawsze przed @ mam takie jakieś guzki albo w piersi albo tam na dole miedzy wargami sromowymi, jak pierwszy raz to wyczułam to mało zawalu nie dostałam, wtedy lekarz mi powiedział że podczas @ znikną i tak też zawsze jest :)

Ale zjadałam pyszny obiad, kilka dni miałam na cos ochotę i trafiłam :) Zrobiłam ziemniaczki takie utłuczone, jajko na twardo i wszystko zalane sosem śmietanowo-koperkowym :) mmmmmmmmmmmm smak dzieciństwa :)

Domka w mojej książce o ciązy jest napisane, że po połówce wiele kobiet znajduje na piersiach włókniaki, które się tworzą przez burze chormonalne i że nie sa absolutnie groźne... ale lepiej sprawdzić;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry