reklama

Październik 2014

reklama
jestem już po wizycie, Malutka zdrowa, wszystko w porządku :) Waży juz 1300 g :) potem wstawię zdjęcie

Ja dzisiaj dzwoniłam do szpitala w którym chcę rodzić żeby zapisać się do szkoły rodzenia i dowiedziałam się że teraz jest przerwa wakacyjna i kolejne zajęcia zaczynają się w październiku :) Podziękowałam grzecznie i powiedziałam, że w październiku to ja tam bedę ale już rodzić.

I tak prawdopodobnie będę miała cc, dzisiaj nawet z lekarzem moim o tym rozmawiałam ale chciałam sobie pochodzić na szkołę rodzenia tak dla przyjemności :) Z Matim chodziłam i byłam bardzo zadowolona

to moja niunia :)
WP_20140715_003.jpgWP_20140715_002.jpg

Załączniki

• WP_20140715_003.jpg
    WP_20140715_003.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 70
  • WP_20140715_002.jpg
    WP_20140715_002.jpg
    8,6 KB · Wyświetleń: 65
Ostatnia edycja:
Az wam zazdroszcze tych zdjec maluszkow,ja mam wizyte w przyszlym tyg ale moja gin nie robi mi wogole usg.Chyba pojde sobie prywatnie na 3d zeby miec jakas pamiatke. Tylko czy takie 3d wyjdzie,a moze juz maluszek za duzy jest

Agniecha - a popatrz przy przychodniach. Ładnie waży już Wasza córunia :)

Szkoła rodzenia jest nie tylko dla tych, co będą rodzić naturalnie :) Zdecydowana większość zajęć, przynajmniej u nas, dotyczy i tych, co będą rodzić SN i tych do CC. Na dobrą sprawę to 3 na 15 zajęć u nas dotyczą tylko porodu SN.

Dziś np były zajęcia na temat połogu. Dla mnie same nowości :)

Dziękuję Garmelka. Troszkę się narobiłam, wczoraj kasetony smarowałam klejem, pomogłam malować i sama położyłam tapetę dzisiaj po wojnie żeby nikt nie wpieprzał się. Każdy próbował wtrącić swoje racje (siostra mojego przyjechała pomóc a to niestety taka osoba co mimo że nawet nie w swoim domu ale co ona powie tak musi być i mnie wkur...ła. Do tego stopnia że ja mówię nie, obracam się a tam coś zrobione czego ja wcale nie chcę). Ale nie dałam się, zapytałam czy mogę sama coś zrobić i powiedzieć/zdecydować we własnym domu i nikt tego nie zmieni. No i powiedziałam że tapety kładę sama bo gładząc pierwszy pasek ona już mi następny posmarowała i miałam problem bo jeszcze musiałam pierwszy skończyć, ścianę posmarować i ten drugi pasek rozmoczył/rozciągnął się i nie wytrzymałam bo tapety to myślę ze nawet fachowiec nie poznałby że sama kładłam i to z przycinaniem wzoru... Mój mnie pochwalił, a siostra jego zła bo robiłam inaczej niż ona powiedziała a ja ją uświadomiłam że tą tapetę tak jak ona chciała to bym tylko zjeb... to usłyszałam że powinnam się cieszyć że ktoś chce pomóc.

Sorry musiałam się wyżalić.

Ostatnia edycja:
Katinka - hak jej w srak!!! :) Ty bedziesz mama, Twoje mieszkanie wiec niech sie pocaluje... Najgorsze jest to, ze to rodzina- znam to- człowiek musi być miły żeby przykrości chłopu nie zrobić... Ja to sie zawsze zastanawiam jak mój mąż taki fajny a siostrę tez ma przyje...ną i oboje z jednych rodzicow są? Hehe

Mam nadzieję że se jutro pojadą bo przyjechała z synem i tak z dnia na dzień pyta czy mogą jeszcze zostać i to nie mnie, tylko mój przychodzi po fakcie poinformować. Dziś mu powiedziałam że mam dość bo nawet w taki gorąc z gołą dupą nie mogę spać itp. młody gada przez sen, ona chrapie a ja nie śpię, bo przez remont łóżka są tylko w jednym pokoju. Masakra. Powiedziałam mu że nie wyrabiam i jutro wypad. Powiedział że ok.

Ostatnia edycja:
mówisz że z gołą dupą nie możesz spać?? hehehehe :-D:-D:-D
ej a może właśnie powinnaś... jak szwagierka zobaczy to się zgorszy i szybciej spakuje walizeczke :-)
ja to bym chciała z "gołą" a nie mogę bo mi co nieco cieknie... :szok: i ciągle galoty i wkładki - apropo Czarna - Ty chyba miałas też takie upławy nie? lekarz mi polecił żel do pochwy " ABIOFEM" - podobno reguluje wydzelinę i redukuje ten dziwny zapach... :cool:

reklama
Agniecha - a Ty mogłaś się zapisać ze mną na borowską!!!! ja tam chodze od wczoraj! zajęcia 2x w tyg i są teoria i rehabilitacja - w sumie fajnie wczoraj było no ale dopiero zajęcia organizacyjne. - oczywiście za darmo :happy:
p.s. Gratuluję udanej wizyty - malutka urocza:-)

justine - dajesz radę w kolejce? wkurzające to - znam z autopsji

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry