agniecha83
Fanka BB :)
Garmelka, a Ty jak będziesz rodzić? W sensie jak sn to czy byś chciała znieczulenie. Bo na Brochowie każda rodząca dostaje na życzenie, bezpłatnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

. Co do KTG, to takiego profilaktycznego nie miałam. Dopiero jak w 33 tygodniu pojechałam na IP, bo mały mniej się ruszał, a następne to już przed porodem.

. Ja poszłam kiedyś z guzkiem do lekarza, a ten do mnie, że to pryszcz. Zanim zdążyłam się obrazić, że bagatelizuje mój problem dodał... czyli zatkany kanalik przy mieszku włosowym
. A naprawdę był spory (jak fasola) i bolący. I co gorsza to zapalenie wracało w ciągu kilku lat kila razy. Zawsze jak zwiększałam aktywność fizyczną, bo biustonosz o to ocierał
... no mój Szymek to w sumie czasem drapał jak mały kotek przy ssaniu cyca
. Dekolt często miałam czerwony
.

. My stosowaliśmy Emolium do kąpieli co drugi dzień. A w dzień kiedy kąpaliśmy w wodzie to balsam emolium. W okresie jesienno-wiosennym do tego tylko krem na twarz, a latem tylko dobry krem z filtrem, krem do pupy i to w sumie koniec listy naszych kosmetyków. Oliwkę mam, ale to do "kwestii technicznych" jak trzeba było kilka razy kateter do pupci włożyć, żeby ulżyć w gazach/zatwardzeniu albo ciemieniuchę wyczesać.
Pościel kupiłam taką fajną welurkową na zimę, 1 komplet i jakoś mi szkoda tak na dzień dobry wrzucać ją do pralki, ale pewnie trzeba będzie bo to jednak kontakt ze skórą jest.
nie sądziłam że to tak może się skończyć.