reklama

Październik 2014

reklama
Agniecha no byłoby... ja pisałam kiedyś o tym, że się tam zapisałam ale pewnie gdzieś Ci umknęło a ja nie wiedzialam w sumie czy chcesz czy nie... poza tym ja sie zapisywalam w kwietniu bo tam jest mega obleżenie... ale jedną z atrakcji jest zwiedzanie porodówki we wrześniu :-) nie mogę się doczekać:-)

Chyba przeoczyłam :)
Ja w pierwszej ciąży chodziłam do takiej prywatnej szkoły rodzenia na zelwerowicza ale z uwagi na to że dopiero ją otworzyli to akurat miałam za darmo, prowadziła zajęcia położna z brochowa i tez zwiedzaliśmy porodówkę, masakra, jaka ja wyszłam wystraszona :)

Serio? ale co widziałaś jak rodziła jakaś? a powiedz mi na brochowie ile jest sal do rodzinnego? bo ja się boję , że na borowskiej nie będzie miejsca i będę albo w zbiorówce albo mnie odeślą... tak było w maju - odsyłali i dla mnie też miejsca nie było i na innym oddziale leżałam :sorry:

Baby Shower !!! :-)

Dziewczynki - jeśli są jakieś chętne, którę planują zorganizować taką imprezkę to proponuję żebyśmy założyły osobny wątek (no ale czy wogole ktoś chce?)

Garmelka, tak, właśnie dziewczyna rodziła i strasznie krzyczała, ale przeraził mnie ogólnie widok porodówki, wszędzie słychać było ktg i ogólnie strach mnie po tej wizycie obleciał.
Co do sal to nie pamiętam dokładnie ale chyba 3, zresztą tam można jechać i pooglądać porodówkę w któryś godzinach. Teraz po remoncie może cos się zmieniło, ja zamierzam tak sie przejechać i zobaczyć jak teraz wygląda.
Ja jak rodziłam Mateusza to po odejściu wód połozyli mnie na kilka godzin na sali przedporodowej i potem od razu cieli, chwile leżałam tez na ktg na porodówce ogólnej i przy mnie 2 dziewczyny urodziły :)

Garmelka, a na borowskiej jest dostępne znieczulenie za darmo?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry