Cyntia85
Fanka BB :)
Czarna - moja mama jest szwaczką i nieraz widziałam w jakich warunkach na poszczególnych etapach różne tekstylia się walają, plus ręce niezawsze czyste szwaczek, krojczych. A co się dzieje w takiej Tajlandii czy Iniach to ciul wie
Sklepy to pikuś
A małe dzieci lubią brać takie kocyki do ust.
Ja będę prać wszystko. Kołderki nie - bo nie będę kupować
Justine - będzie ok. Wyniki nie są tragiczne, więc na pewno łatwo je opanujesz
Trzymam kciuki!
Co do upławów, to przedwczoraj w nocy miałam takie dziwne, że przez moment zastanawiałam się czy popuściłam czy aby wody mi się nie sączą (tfu tfu odpukać), ale jest ok, sytuacja się nie powtórzyła.
Ja będę prać wszystko. Kołderki nie - bo nie będę kupować
Justine - będzie ok. Wyniki nie są tragiczne, więc na pewno łatwo je opanujesz
Co do upławów, to przedwczoraj w nocy miałam takie dziwne, że przez moment zastanawiałam się czy popuściłam czy aby wody mi się nie sączą (tfu tfu odpukać), ale jest ok, sytuacja się nie powtórzyła.
A to do jakiego lekarza z tym żylakiem? chirurg naczyniowy? No to witaj w "humorystycznym" klubie, ja też ostatnio "pociągająca"
a dopiero zaczynają mi przychodzić wszystkie zamówienia typu pieluchy, ręczniki, pościele itp. więc czarno to widzę. Teściowa chyba dostanie zakaz przynoszenia mi jakichkolwiek rzeczy których nie będę używała przez pierwszy rok życia. Jak chce kupować to niech kupuje ale trzyma u siebie bo ja przez to nie mam miejsca na bieżące rzeczy