reklama

Październik 2014

Agniecha i Marika życzę wam szybkiego powrotu do zdrowia, jak pominęłam którąś mamusię to przepraszam i za wszystkie trzymał kciuki.

Życzę również udanych wizyt.

Garmelka zaskoczę cię, u mnie w obwodzie wcale nie dużo więcej jak u ciebie bo 110cm tylko ja chudzielec byłam i dlatego ten brzuch taki ogromny, no i nie mam skłonności do tycia więc wszystko w brzuszek idzie.

Uciekam jeszcze coś porobić. Myślę ze jutro fotki pokoju maluszka zobaczycie, ale jeszcze nie wszystko bo powoli to idzie, niestety padam za szybko.

Załączniki

• 1405431138946.jpg
    1405431138946.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 63
Ostatnia edycja:
reklama
Właśnie pojechał mąż i koleżanka i leżę sama. Dobrze że ten Internet mam w telefonie :-)
Słyszę co chwilę jak jedna dziewczyna się drze na porodówce :-D od razu przypomina mi się jak córkę rodzilam :-) dobrze że teraz wiem że będzie cc to jestem spokojna :-)

Agniecha i Marika życzę wam szybkiego powrotu do zdrowia, jak pominęłam którąś mamusię to przepraszam i za wszystkie trzymał kciuki.

Życzę również udanych wizyt.

Garmelka zaskoczę cię, u mnie w obwodzie wcale nie dużo więcej jak u ciebie bo 110cm tylko ja chudzielec byłam i dlatego ten brzuch taki ogromny, no i nie mam skłonności do tycia więc wszystko w brzuszek idzie.

Uciekam jeszcze coś porobić. Myślę ze jutro fotki pokoju maluszka zobaczycie, ale jeszcze nie wszystko bo powoli to idzie, niestety padam za szybko.

Ładny brzuszek ;)
Czekam na zdjęcia pokoju maluszka

marrika to najgorsza będzie noc;) Hehe oj będzie się niosło po korytarzu:) Jak rodziłam młodego nie krzyknęłam ani razu - jakoś się wstydziłam, zresztą potrafię przeżyć ból więc nawet nie czułam takiej potrzeby - krzycząc traci się energię na najważniejsze a ja chciałam jak najszybciej mieć to za sobą;)

Ja właśnie bób gotuję:D Mi się guzek pojawił zaraz jak zaszłam w ciążę z młodym i w sumie to taka torbielka raz większa raz mniejsza i boląca przed okresem - moja mama też takowe miała jak mnie urodziła ale ona je usuwała. Ja w sumie moje tylko obserwowałam ale nic się z nimi nie działo więc zostawiłam to w spokoju:) Teraz w ciąży praktycznie zanikł - sprawdzę co i jak po ciąży:)

Ładny brzuszek ;)
Czekam na zdjęcia pokoju maluszka

Ściany pomalowane, tapeta też jest, kasetony na suficie, panele już leżą. Jeszcze listwy przy suficie i podłodze. Meble są już u nas w mieszkaniu, przywieziemy łóżeczko i inne rzeczy i będzie gotowe. Narazie tyle... 5,30 x 3,30 mam nadzieję że mu wystarczy ha ha ha.

Załączniki

• 1405439792522.jpg
    1405439792522.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 70
Ostatnia edycja:
no katinka super!!! pewnie się nieźle napracowalaś...:sorry:
ale satysfakcja będzie jak mebelki powstawiacie:)

ja idę ruszyć tyłek do roboty bo znowu mi dzień zleciał :angry:

p.s
justine i pscólka gdzies pojechały że nic sie nie odzywają?

Katinka ładnie,a jeszcze ładniej będzie się wszystko prezentować jak już meble będą to dopiero będzie efekt :)

Ja właśnie zamowiłam karuzelę ;)

Mały remont się u mnie zacznie od poniedziałku

Ostatnia edycja:
reklama
Garmelka - a widziałam się dziś z Justine w szkole rodzenia :)
Pscolka u teściów :)

Justine - i jak wizyta u lekarza?

Katinka - no no, narzeczony dał radę. Super efekt :)

Ja dziś wybrałam się na zajęcia autobusem. Makabra, dosyć, że przystanek w piiiiiii daleko, to autobus raz na godzinę. Współczuję pracującym kobietkom, które muszą w te gorące dni jeździć komunikacją miejską..

Jeśli któraś z kobietek waha się czy iść do szkoły rodzenia, to nie ma co się zastanawiać :) Serio warto :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry