Kurcze, mój też nigdy mi nie powiedział czegoś w stylu "jesteś jak własna matka". Może dlatego że jestem raczej jej przeciwieństwem
Moja mama jest strasznie niezdecydowaną osobą, jak ma podjąć jakąś decyzję czy coś ważniejszego załatwić to jest masakra, potrafi tak przeciągać nawet latami i się zastanawiać. Ja za to analizuję i robię, najlepiej jak najszybciej
Jedyna rzecz w której jestem do niej podobna to chyba to że też jak ona lubię dbać o dom.
Siostra z siostrzenicą wyciągnęły mnie na rynek na lody. Zastała nas burza i teraz jest cudne powietrze. Przy okazji zajrzałam do cocodrillo bo są jakieś przeceny i kupiłam małemu parę fatałaszków. I stwierdziłam że to niesprawiedliwe że dla dziewczynek jest znacznie większy wybór ubranek
Moja mama jest strasznie niezdecydowaną osobą, jak ma podjąć jakąś decyzję czy coś ważniejszego załatwić to jest masakra, potrafi tak przeciągać nawet latami i się zastanawiać. Ja za to analizuję i robię, najlepiej jak najszybciej
Jedyna rzecz w której jestem do niej podobna to chyba to że też jak ona lubię dbać o dom.Siostra z siostrzenicą wyciągnęły mnie na rynek na lody. Zastała nas burza i teraz jest cudne powietrze. Przy okazji zajrzałam do cocodrillo bo są jakieś przeceny i kupiłam małemu parę fatałaszków. I stwierdziłam że to niesprawiedliwe że dla dziewczynek jest znacznie większy wybór ubranek