reklama

Październik 2014

Ale ciepło się znowu robi, masakra jakaś. Mój jeździ dziś jako kierowca na ślubie u znajomego, więc pewnie wróci dopiero rano. Hmm i co tu robić samej cały dzień

reklama
Tak tylko nie podawajcie nr tel jak będziecie wypełniać ankietę przy odbiorze takiej paczki bo później nie przestaną do was dzwonić z reklamami i ofertami ;-)

Madzia wiem wiem ja juz odebrałam 2 1 jest najlepsza druga trochę skromniejsza ale polecam ci jeszcze poszukać freeclaim for baby albo baby free staff darmowe próbki mam juz ich duzo dla maleństwo przychodzą do domu

hejka, witam w tą upalną lipcową sobotę. Echhh żeby to był już koniec sierpnia to byłoby fajnie...

Pochwaliłam się ostatnio że śpię jak dziecko i właśnie zaliczyłam prawie bezsenną noc :-( Mąż mi chrapał, mały się wiercił i stukał w materac jak leżałam na boku, na plecach jakoś było ciężko oddychać... A jak koło 3 udało się już zasnąć to za chwilę pobudka na sikanie i tak w kółko :wściekła/y:

Ja też kupiłam tą wanienkę z ikei i muszę przyznać że jest super. To znaczy bardziej to wyjdzie w użytkowaniu ale jak ją porównałam do takich zwężanych w środku w sklepie to cieszę się że wzięłam właśnie tą. Nawet jak maluch będzie większy to na siedząco spokojnie tam się zmieści i będzie mógł zabrać nawet jakieś zabawki ;-)

My dziś mamy gościa, przyjeżdża kolega B. więc muszę upichcić jakiś męski obiadek (chyba zrobię leczo z warzywami i mięsem) a już jest takie gorąco że się topię :-( Help!

Madzia wiem wiem ja juz odebrałam 2 1 jest najlepsza druga trochę skromniejsza ale polecam ci jeszcze poszukać freeclaim for baby albo baby free staff darmowe próbki mam juz ich duzo dla maleństwo przychodzą do domu

A powiedz mi moge od razu dac im w bootsie te 3 vouchery? I ile trzeba mniej wiecej czekac na paczuszki? Czy od reki daja? Ten c&c club na free staff chyba dziala tal samo jak to z bootsa darmowe?

reklama
Te z bootsa dostajesz odrazu pierwsze dwa dają jeden w różowej teczce drugi w fioletowej a ta trzecia to dopiero jaki rodzisz dostaniesz spróbuj dać dwa a jak nie to jeden w jeden dzien drugi za kilka dni chyba ze w mieście jest więcej boots sklepów zrealizuj każdy w innym

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry