reklama

Październik 2014

Ja dzisiaj tez zaliczyłam bezsenna noc a jeszcze wczoraj gadałam do mojego ze nie mam problemu ze spaniem hehe.

Mroczko, w grudniu skoncze 32 wiec czas najwyższy zostać mama:-)

Magdalenka, dzieki za namiary na te paczki z próbkami :-)

Dziewczyny musze sie Wam pochwalić, tak sie moj zarzekal ze chce nowy wozek 3 w 1, aż go przekabacilam ze na nowy wozek trzeba wydać £400 a moze za rok bede chciała sobie cos zmienic albo postaramy sie o drugie i w rezultacie wozek trzeba będzie zmienic! I upolowalam Tutek Grander używany ale w idealnym stanie i to jeszcze w moim ulubionym kolorze, trafiło mi sie bo w uk ten wozek kosztuje £400 a ja dałam £100 :-) wiec reszta kaski przyda sie na inne rzeczy:-) juz nie moge sie doczekać kiedy będę miec naszego malucha na rękach :-) im wiecej w domu rzeczy tym bardziej to wszystko do mnie dociera ze juz niedługo :-)

ImageUploadedByForum BabyBoom1406394656.438422.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1406394656.438422.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1406394656.438422.jpg
    52,7 KB · Wyświetleń: 62
reklama
Aaa rozumiem :/ mialam juz narkoze z ta rurka to wiem o co chodzi :/ nie jest to przyjemne. Ale nastawiam sie na to :/ dlatego na pierwsze dni I tyg bede miala pomoc przy maluszku bo sama nie bede w stanie. A mam jeszcze pytanko bo slyszalam ze po ogolnym nie mozna karmic przez jakis czas piersia? I kolejny problem ze mam aparat I najprawdopodobbniej bede mu siala go sciagnac do cc :/ musze pogadac z ortodonta o tym jeszcze :/

Magdalenka,
zarejestrowałem sie na enmasdiary i tutaj sa jakieś vouczery
- mum to be różowy
- bump to baby fioletowy
- new family zielony
Mam sobie pobrać jeden z nich czy wszystkie? bo nie wiem :-)

Ja pobralam wszystkie ale tam dziewczyny pisaly ze odbierzemy teraz dwie paczki po ta ostatnia bedzie po porodzie. Wiec wystarczy pojsc tam do bootsa pokazac im I zabraz paczuszki do domu. Ja sie zarejestrowalam jeszcze na cgbabyclub. Tez podobno jakiea probki maja przyjsc chyba. Kalendarzyk I maly pluszak chyba, wazbe ze za darmo ;) moze akurat cos przysla ;)

Laseczki - jakby co (no muszę jako moderator przypominać o tym, a nie lubię tak ;-)) pamiętajcie, by nie dodawać postu pod postem, a po prostu edytować poprzedni post (pkt 3 regulaminu) - no chyba, że minęła godzina od poprzedniego. Taka prośba, bym tego pilnowała i choć nie lubię, to proszę Was o edycję w przyszłości ;)
Oki?
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry