pscółka i spółka
Fanka BB :)
Mati jest zupełnym przeciwieństwem swojego spokojnego brata
. Na genetycznym był ułożony poprzecznie, na połówkowym główkowo, a dzisiaj się okazało, że pośladkowo. No i sporo bryka...i tu pojawia się problem. Po wizycie u rodziny szyjka skróciła mi się z 43 mm na 28 mm, a do tego Mati właśnie nóżkami w nią kopie
. Tak więc mam zalecenie leżeć, bo jak odejdą wody to będzie "po ptokach" a Mati ma niecały kilogram dopiero:-(.
ruda - dobe, dobre
. My sobie zapisywaliśmy takie historie, fajnie się potem do tego wraca. Dzisiaj omawiałam temat opuchnięć z ginem i jak pojawiają się niesymetrycznie to ucisk na jakiś nerw lub za mało pije się wody. Mi dzisiaj po raz pierwszy lewa noga spuchła po nocy. Zalecenie: pić więcej i leżeć z nogami do góry.
mroczko - moja metoda na spanie to częsta zmiana pozycji, a że ja mam kiepski sen, więc przychodzi mi to bez problemu
rjoanka - no ja miałam te draństwa po porodzie, ale ja sobie ręcznik zwijałam w "u" i na nim siadałam
marrika - ja na sutki kupię Maltan. U nas po porodzie było ok tj kłótni brak. Poryczałam się tylko raz jak M miał wrócić z pracy o 9:30 a był o 11:30, a ja miałam jechać na pobranie krwi tego dnia. Uzmysłowiłam sobie że z racji maluszka jestem znowu od M zależna i chyba to mnie tak rozdrażniło. W tej ciąży jest gorzej już przed porodem...
czarna - już jestem na swoich śmieciach, jak się cieszę
. A ten serial to kilka lat temu w TV był, więc już mam zaliczony. No i tak jak pisała kotulcia niestety największy przystojniak...
domka - super wieści
. Na genetycznym był ułożony poprzecznie, na połówkowym główkowo, a dzisiaj się okazało, że pośladkowo. No i sporo bryka...i tu pojawia się problem. Po wizycie u rodziny szyjka skróciła mi się z 43 mm na 28 mm, a do tego Mati właśnie nóżkami w nią kopie
. Tak więc mam zalecenie leżeć, bo jak odejdą wody to będzie "po ptokach" a Mati ma niecały kilogram dopiero:-(. ruda - dobe, dobre
. My sobie zapisywaliśmy takie historie, fajnie się potem do tego wraca. Dzisiaj omawiałam temat opuchnięć z ginem i jak pojawiają się niesymetrycznie to ucisk na jakiś nerw lub za mało pije się wody. Mi dzisiaj po raz pierwszy lewa noga spuchła po nocy. Zalecenie: pić więcej i leżeć z nogami do góry.mroczko - moja metoda na spanie to częsta zmiana pozycji, a że ja mam kiepski sen, więc przychodzi mi to bez problemu

rjoanka - no ja miałam te draństwa po porodzie, ale ja sobie ręcznik zwijałam w "u" i na nim siadałam
marrika - ja na sutki kupię Maltan. U nas po porodzie było ok tj kłótni brak. Poryczałam się tylko raz jak M miał wrócić z pracy o 9:30 a był o 11:30, a ja miałam jechać na pobranie krwi tego dnia. Uzmysłowiłam sobie że z racji maluszka jestem znowu od M zależna i chyba to mnie tak rozdrażniło. W tej ciąży jest gorzej już przed porodem...
czarna - już jestem na swoich śmieciach, jak się cieszę
. A ten serial to kilka lat temu w TV był, więc już mam zaliczony. No i tak jak pisała kotulcia niestety największy przystojniak...
domka - super wieści

Masakra jakaś, zdecydowanie wolę ciążę w zimie. Mateusza rodziłam w styczniu i jakiekolwiek narzekania zaczęły i się w 9 m-cu bo spojenie mnie mocno bolało a teraz to ciągle narzekam
i dlatego tutaj jeszcze pisze Ania lat 36 , synek Jan Alfred termin 26.10