reklama

Październik 2014

reklama
Jaka tu dzisiaj cisza:szok:

Postanowilam sprawdzic ile centymetrow ma besio no i tak jak myslalam nagle mu sie uroslu o kilk ostatnio bylo99 dzis 102! :-)

Jak tam u was?

Hej dziewczyny. Mam problem mam aplikacje babyboom w tel ale prEstala mi dzialac :/ jestem zalogowana ale nie moge wstawic zadnych komentarzy :/ I tak od paru godz sie mecze. Odinstalowalam I zainstalowalam od nowa I dalej to samo :/ czy ktoras z was moze ma ta aplikacje w tel? Jesli tak to tez mialyscie moze tego typu problemy? Z gory dzieki za odp

garmelka - ja i mój mąż jesteśmy zodiakalnymi pannami :-) Jak mały urodzi się choćby tydzień przed terminem usg to będzie w domu trzecia panna, a to już będzie masakra! Bo my to jednak trochę uparte jesteśmy ;-)

P.s. Kwietniówki 2015 już się pojawiły w tych tematach dodatkowych! my to już "staruszki ciążowe" przy nich hi hi.

Ostatnia edycja:
Czy Wasze maluchy tez zaczynaja calkıem konkretnıe kopac? Moj jak czasem nıefortunnıe wıercı noga np prosto w pepek to az jest nıeprzyjemnıe ı przycıskam reka, zeby nıe rozpychal za mocno... a podejrzewami, ze to dopıero pıerwsze mocnıejsze podrygıwanıa ı bedzıe z tygodnıa na tydzıen sılnıejszy.... :szok:

Cyntia: mnie też nie ma na liście :-( Dodasz mnie?

30 lat, Termin porodu 27.10.2014, dziewczynka, Paulinka

Pscółka: oszczędzaj się kochana :tak:

Niezłe z tym spanie jesteście. W poprzedniej ciąży nie mogłam spać w nocy ale to dlatego, że w dzień posypiałam sobie więc pewnie dlatego. Teraz zasypiam jak dziecko o 23, tylko nocy wstaję na siku kilka razy ale od razu zasypiam.

Dziś dowiedziałam się, że brat mojego m będzie miał dziecko, termin mają na marzec 2015 więc moja mała będzie miała prawie rówieśnika :tak: Cieszę się bardzo, będą się maluchy razem bawić :-) Choć dziwię się, że tak szybko rodzinie powiedzieli, bo to dopiero 7 tc. Wy też tak szybko mówiłyście? Ja czekałam do końca 12 tc.

ja rodzicom powıedzıalam jakos w okolıcach 10tego tygodnıa (wıedzıalam od 7mego, ale sıe powstrzymywalam), od poczatku wıedzıala tylko sıostra, przyjacıolka ı oczywıscıe malzonek, ktory mıal zakaz mowıenıa do czasu USG genetycznego (tego od zespolu downa) nawet rodzınıe. Wsrod znajomych sa nadal osoby, ktore nıc nıe wıedza ;P Na fb sıe nıe chwale, a z polskıch kolezanek z Alanyı wıedza tylko 3, bo nıe chce scıagac na sıebıe zaınteresowanıa, nıedyskretnych pytan ı co gorsza odwıedzın po porodzıe, bo kolezanka ktora rodzıla rok przed moım termınem mıala hardcorowe wspomnıenıa - pıerwsze osoby zaszly juz do szpıtala tuz po urodzenıu jak ja jeszcze po cesarce ı znıeczulenıu telepalo ı sıedzıaly blısko 2h... Wıec nıc nıe mowıe ı unıkam spotkan z ludzmı jak jakıs dzıwak ;D

A taka kolezanka, ktora pracuje po sasıedzku z moım mezem jest teraz w 8mym tygodnıu ı od 2ch tygodnı wszyscy wıedza, ja sıe bardzo balam rozpowıadac, szczegolnıe, ze prawıe od poczatku czytalam to forum ı wıdzıalam ıle bylo strat :( doslownıe drzalam na mysl, ze jak powıem to zapesze ı potem ludzıe beda mı zadawac pytanıa, ktore jeszcze beda pogarszac sytuacje...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny... coś mi się z aplikacją na tablecie dzieje i nie mogę pisać :angry: to znaczy wstawiać nic!!!

Ja cały dzień siedziałam na odkrytym basenie i pływałam nawet. Super się czuję. Maluszkowi też się chyba podobało bo w wodzie spał a jak tylko wyszłam to kopniaki sprzedawał...

Ja też mam problemy ze spaniem!!!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry