Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
tak! coś się spitolił BB na urządzeniach mobilnych już myslałam, że mi w tej IKEI jakiegos wirusa sprzedali
ja dzisiaj zaliczyłam jeden z najgorszych dni - strasznie mnie na dole brzucha ciągneło no i fatalnie upały znosze - dzis mialam jakieś apogeum - leżałam na kanapie chyba z 5 godzin ;baffled:
Oj ja dzisiaj też dzień tragiczny! Poza tym że nie mam siły już nawet oddychać w te upały to nerwy stargane okropnie! Córka dała do wiwatu dzisiaj ze hoho! Kary poszły w ruch a cały tydzień taka grzeczna była!
Cyntia stopy jak stopy, najbardziej jak sie nachodzę to bolą pachwiny!
Mnie tez pachwiny i dół brzucha. A jak kucam to czuje ze kolana juz mi nie wytrzymują i skóra sie napina jakby miała peknac masakra w życiu czegoś takiego nie miałam...
Czarna- ja znam kilka panien- i średnio za nimi przepadam- jedyna ktora bardzo lubię to moja bratowa)