Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ale się ciepło znowu robi, wytrzymać się nie da.
Chcieliśmy z moim jechać nad morze ale to trochę za daleko i chyba do zakopanego się wybierzemy. Tylko co tu w górach robić jak nie da się naw et po szlakach chodzić. Z drugiej strony w domu też się nic nie wysiedzi
A my dzisiaj wybieramy się po panele do drugiego pokoju
U mnie upał niesamowity,i tak mówią że ma być do połowy sierpnia.
Mogło by być trochę chłodniej,lepiej by się oddychało
Ja wstalam na chwile z lozka zrobic sobie tosty.i dostalam takiego kreciola :/ nie ma czym oddychac wogole sobie wybralysmy pore na ciaze hehehe oby do pazdziernika dziewuszki. Musimy dac rade przez re dwa miesiace bo pazdziernik to szybko zleci
Siema!!!
A ja jestem w Ikei i szaleje wkoncu!!!
Kupuje przewijak, kocyki, pudełka na duperele i takie tam ale ta sprawia radochę!!!! tylko nie wiem czemu tu tyle ludzi jest... Zamiast jechać gdzies nad wodę to sobie spacerki urządzają! Aaaa wiem!!! Tu klima jest - chłodzą sie
Madzia- ja myśle ze więcej nas bedzie takich co we wrześniu urodzą ja tam tylko wole żeby waga była niż panna bo mam złe doświadczenia z tym znakiem...
Garmelka - moja mama jest panną.... Najbardziej ze wszystkich znaków nie chciałabym skorpiona. Liczę na wagę, choć wolałabym mieć synka te 2 tygodnie szybciej przy sobie
Ja je lubie, a jak jeszcze najblizsza Ikee mam kilkaset kilometrow stad to chetka przekornie jeszcze wieksza ;D
Jutro mamy tu swieto i pieke ciasto, na wypadek, gdyby sasiedzi wprosili mi sie na herbate... Na zewnatrz ponad 30 w cieniu, w kuchni chyba 50 z wlaczonym piekarnikiem ;P