reklama

Październik 2014

reklama
A ja dzis przezywam stres wanienkowo-wyprawkowy, zrobilam zamowienie w necie, wczoraj przyszlo, a dzis wzielam sie za rozpakowywanie. No i wszystko byloby super gdyby nie okazalo sie, ze mimo, ze wybralam starannie wanienke, podstawke pod nia i wezyk do spuszczania wody z tej samej firmy okazalo sie, ze wanienka nie pasuje do niby uniwersalnej podstawki - jest za duza, a wezyk nie daje sie przymocowac do tej wlasnie wanienki, bo chyba zastosowali inny system, jestem wsciekla, zamowienie pokazne zrobilam, wszystko super, tylko ta wanienka.., teraz czeka mnie kontakt z tureckim sklepem, problemy z rozliczeniem, bo placilismy karta kredytowa pozyczona od znajomego i gderanie meza pt : "mowilem, zeby kupic w sklepie, a nie zamawiac z netu" uhhhh... A tak sie cieszylam na rozpakowywanie paczek, teraz powietrze ze mnie uszlo...

Byłam dzisiaj u lekarza na kontroli. Dostałam kolejne zastrzyki. Mała waży około 1600g i jest położona tak ze z prawej strony na plecy i dupke a z lewej nogi. Dlatego tak ja czuje z lewej jak kopie. W środę mam tylko podejść po zwolnienie dalsze.

Na Polsat Cafe od 16 "Porody" :)

Marrika - no duża już córeczka :) A na zmiane pozycji jeszcze trochę czasu jest :)

Krotusia - może da się szybko to odkręcić....

EDIT:

Dziwna ta pierwsza parka. Ja rozumiem, że mąż nie chciał z nią być przy porodzie, no albo ona nie chciała, ale chyba przed porodem mógłby coś jej pomóc, wesprzeć, ale może dojdzie?

Koleś nie chciał pospolitego imienia, to dają imię Nikol - no wcale nie jest popularne, haha :D

Ostatnia edycja:
Cyntia ale ona chyba dobrze leży. Główką jest w dół. A właściwie to w moim przypadku chyba nieistotne bo i tak będę miała cc. Dzisiaj mi dr powiedział że w 39tyg zrobimy cięcie o ile oczywiście nie będzie potrzeby wcześniej bo wiadomo że różnie to bywa. I że jeśli chirurg naczyniowy uzna że lepiej żebym clexane brała do końca ciąży to wtedy raczej będzie narkoza. A jeśli odstawie ok 2 tyg przed cięciem to można zrobić spokojnie znieczulenie w kręgosłup. Także do 3 października Aurelka będzie już z nami :-D

Znieczulenie w kręgosłup dostajesz będąc świadoma później stracisz czucie od pasa w dol, 5 lat temu miałam cc pod pełna narkoza i już się na to nie zgodzę;-) więc tym razem wybieram w kręgosłup:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry