reklama

Październik 2014

Cześć dziewczyny , ale naskrobalyscie ze czytam i czytam he he fajnie bo jest co :-)

Magdalenka, nie stresuj sie i odpoczywaj , ja codziennie leze z nogami do góry od 4 miesiecy i żadnych zakrzepow i zylakow nie mam.
Oglądam ten program położne w Biringham to one tłumacza te nasze przyjęcia ze w Uk jest taki przyrost naturalny ze maja 600 porodów miesięcznie i dlatego kobiety wysyłają do domu, bo zajmujesz komuś łóżko! dla mnie to i tak masakra, bo ile masz jeździć tam i spowrotem. Koleżankę ze skurczami i rozwarciem na 4cm wrócili 3 razy do domu, do szpitala mamy jakieś 15-20 minut autem. Kazali jej przyjechać jak będzie miała rozwarcie 7cm! Trzymam kciuki, ktory masz tydzien?

Domka, gratuluje wyników:-) super ze wszystko ok.

Mroczko, cześć ja tez mieszkam w uk i długo sie staraliśmy o dzidzie, bedziemy mieli synka, Adrian będzie miał na imie :-)
mam termin od angielskich lekarzy na 13.10 a moja lekarka prywatnie mowi ze mały jest większy o tydzien i ze na 07.10 , zobaczymy :-) a w jakim rejonie mieszkasz.? Ja w Northans:-)

Miłego dnia mamuśki.
Pozdrawiam

reklama
Magda hejka mieszkam w kent w maidstone niedaleko dover to super ze wam tez sie udało :-)) ja mam termin na 1 październik i bedzie u mnie Kaśka córeczka właśnie kręci sie mi zawsze wstaje ze mną :-) super uczucie ile masz lat ?

Dzien dobry dziewczynki ja juz wstałam znaczy sie jeszcze leżę w łóżku i was czytam a mała kopie i sie wierci zjem lekkie śniadanko i na basen idę chodzicie tez pływać?? Zawsze pomaga mi na kręgosłup pływaniu tak ok 40 min spokojnie ... Jeszcze trochę to sie niezmieszcze w strój :-) wczoraj na wieczór miałam dziwnie spuchnieta nogę tylko prawa łydkę i stopę może dlAtego ze atakuje na nią rwą kulszowa bardzo bolało

Ja bym piszla na basen ale mam tendencje do zapalenia pecherza:-( wiec wole nie ryzykowac.

Dziewczyny nie wiem jak wy ale ja jestem mega pogryziona przez komary!! Jakiegos mam w sypialni i sie obudzilam i tylko bym sie drapal, jak dorwe tego krwiopijce to wiadomo co zrobie:sorry2:

kacha u nas całą noc otwarty balkon a moje jedyne ugryzienie jest po grillu ze znajomymi - nasz koty uwielbiają polować na muchy, komary ćmy;) Więc ten problem nam odpada:)

Obudziłam się ze spuchniętymi palcami:/ Do tej pory puchłam tylko jak wychodziłam gdzieś i było gorąco - zanim ze spaceru wróciłam to byłam spuchnięta. A teraz widzę że puchnę nawet w domu:/

Nie mam zupełnie planów na dzisiaj, wyjść z domu mi się nie chce bo znowu ciepło, siedzieć w domu nudno:) Czekam na męża co on mi zaproponuje - pojechał z samego rana do lasu sól dla zwierząt porozwozić:)

Kotulcia- a po co zwierzętom sól??:)
Ja tez nie mam planow- bratowa wyciąga mnie na zakupy podobno jesCze jakieś wyprzedaże sa ale mi szkoda kasy na łachy dla siebie- chyba ze jakieś ciuszki dla malutkiej kupie ale to jeszcze zobaczymy. Mój pojechał wlasnie na zabieg do dermatologa i ogólnie wróci koło 16 wiec mam sporo czasu żeby cos wymyślić...
Ale juz jest gorąco to co to bedzie za 2 godziny hmmm

garmelka dla uzupełnienia mikroelementów:) To w sumie dla saren robi się takie "lizawki" i tam się wkłada co jakiś czas takie duże bryły tej soli, ale to chyba nie jest taka jak my używamy - muszę męża zapytać bo oni kupują takie walcowate bryły tej soli:) Wiem że krowom i owcom niektórzy rolnicy też podają sól:)

U mnie na szczęście w tym roku nie ma ani jednego komara w domu ;)
Też mnie zawsze okropnie gryzą i chodzę cała w bąblach.

Wstałam o 9,ale tak mi się nic nie chce,mam totalnego lenia.
W dodatku znów tak ciepło,duchota..

Mamusie z uk zachecam do zarejetrowania sie na emmasdiary.co.uk I odebrania darmowych paczek z probkami w argosie lub bootsie. Ja dopiero aie zarejestrowalam wiec w nast tyg pojade he odebrac.zobaczymy jak to wyglada ;) ale zawsze to cos ;)

reklama
Ania1978 jest nas więcej :-)nie złe z nas sterydy ;-) moja mała po nich większość dnia spala ale położne mówiły że one trochę otumaniają dziecko

Teraz bardzo aktywna:-)

Dzień dobry mamusie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry