reklama

Październik 2014

Madzia93 mam pytanie, powiedz mi czy może być taka sytuacja, że jak się zdenerwuję, bo np. uświadomiłam sobie, że przegapiłam godzinę mierzenia cukru, a do tego zadzwoniła szefowa, więc co najmniej kolejne 10 min.nie moje, to mogę mieć wyższy cukier, bo na śniadanie zazwyczaj jem podobne zestawy chleb lub ciemna bułka z jakaś chudą wędliną i do tego pomidor, ogórek lub inne warzywo i raz mam tego cukru 97, a drugiego dnia 127

reklama
hej,
ja dzisiaj byłam na wizycie. Jeśli chodzi o wyniki badań to lekarz powiedział że nie sa złe tylko musze posiew moczu zrobić i tyle. Maleństwo zdrowe, rośnie jak na drożdżach, dzisiaj niunia ważyła 1960 g :)

Ja tez dzisiaj po wizycie maly spal ale lekarka mowi ze w taka pogode to bedzie duzo spac: -) wazy juz 1890 i nadal wiekszy o tydzien he:-)

Szukalam dzisiaj na google informaci i fotek na 31 tydzien i zobaczcie co znalazlam.
Ciekawi mnie czy i ja kiedys taki widok zobacze:-p

Załączniki

• f604e421dc80bb360cffb03b44a37ed9.jpg
    f604e421dc80bb360cffb03b44a37ed9.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 69
Hej ja sie nie udzielam ostatnio bo sie uczylam :/ dzis mialam 3 egzaminy. Wizyte w szpitalu fizjo I babeczka dala mi tak jakby taki bandaz duzy elastyczny na brzuch. Nauczyla go zawijac . I powiem wam ze przez to brzuch wydaje sie lzejszy latwiej oddychac I sie chodzi.chociaz teraz musze w lozku lezec to I tak mowila ze powinnam go uzywac w ciagu dni I nocy. Nawet jak sie lezy zeby odciazyc biodra I kregoslup. Poza tym kupilam papierki okreslajace ph. Nie bwde soe zastanawiac czy to wody mi sie sacza czy nie. Zmocze papierek I wyjdzie czy to sluz czy wody.

Hej madziula78 witaj na forum :) apisz cos wiecej o sobie :) tydz ciazy itp :)

pokój Elenki.jpg Musze się pochwalić. Tak wygląda pokój naszej Elenki. Mąż dzisiaj zamontował nowe uchwyty i stare meble dostały drugie życie:) Łóżeczko dzisiaj znieśliśmy ze strychu i skręciliśmy. Wózek, fotelik do karmienia , huśtawka przejdą jutro gruntowne czyszczenie. Roboty pełno! Ileż to łatwiej było przy pierwszym jak wszystko było nowe i czyste ;)

Załączniki

• pokój Elenki.jpg
    pokój Elenki.jpg
    5,3 KB · Wyświetleń: 116
Ja już jestem w domu, jak to się mówi wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. Całe 8 godz jazdy jakos przeżyłam, ale jak się położyłam to poczułam taki ból w lewym boku ze musiałam nospe wziasc. Teraz też już od 6 nie spie bo mnie boli. Czy też macie takie bóle bo nie wiem co to może być. Bolało mnie już wcześniej ale jakos zawsze mniej i szybciej przechodzilo, a teraz ból nie do wytrzymania.
Boli mnie z lewej strony w boku, powyżej spojenia łonowego, jakby jajniki, ale sama nie wiem.
Umowie się dziś na jakaś wizytę prywatnie to może coś się dowiem

Madziula78 z tego co czytałam i pytałam to strs wpływa na poziom cukru więc musimy być spokojne...ale jak tu być ;-). Ja wczoraj dzwoniłam do mojego ginka zdać relację z cukru i mówię że czuję krzyż szczerze mówiąc myślałam że to normalne a on że absolutnie nie i mam się mu pokazać bo to mogą być skurcze noż ku..a jescze tego mo brakuje to dopiero 29 tydzień i 3 dni . Dziewczyny nie lekceważmy tych naszych pobolewań...opowiem co i jak po wizycie albo jutro bo idę na 22 .
Pokoiki śliczne...przygotowania widzę idą pełną parą....ja Jasia będę mieć przy sobie w sypialni ...czekam na niego tak długo...w kwietniu skończyłam 36 lat i dziś zapadła decyzja że idę na roczny urlop a nie 6 miesięcy jak myślałam początkowo...dziecko jest najważniejsze....

reklama
babina - ja w poprzedniej ciąży po długiej podróży miałam jakiś zastój w nerce i mnie bolało, ale to raczej tak z boku, jak kolka po bieganiu. A ten Twój ból to ciągły, czy zmienny?

ania - przy cukrzycy ciążowej trzeba bardziej uważać żeby do szybszego rozwiązania nie doszło. Trzymam kciuki za Wasz dwupaczek:tak:. Co do macierzyńskiego w pełni popieram. Ja w pierwszej ciąży zastanawiałam się, ale jak zobaczyłam maleństwo to już nie miałam wątpliwości, że zostanę na rok:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry