• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2014

Madzia93 mam pytanie, powiedz mi czy może być taka sytuacja, że jak się zdenerwuję, bo np. uświadomiłam sobie, że przegapiłam godzinę mierzenia cukru, a do tego zadzwoniła szefowa, więc co najmniej kolejne 10 min.nie moje, to mogę mieć wyższy cukier, bo na śniadanie zazwyczaj jem podobne zestawy chleb lub ciemna bułka z jakaś chudą wędliną i do tego pomidor, ogórek lub inne warzywo i raz mam tego cukru 97, a drugiego dnia 127

reklama
hej,
ja dzisiaj byłam na wizycie. Jeśli chodzi o wyniki badań to lekarz powiedział że nie sa złe tylko musze posiew moczu zrobić i tyle. Maleństwo zdrowe, rośnie jak na drożdżach, dzisiaj niunia ważyła 1960 g :)

Ja tez dzisiaj po wizycie maly spal ale lekarka mowi ze w taka pogode to bedzie duzo spac: -) wazy juz 1890 i nadal wiekszy o tydzien he:-)

Szukalam dzisiaj na google informaci i fotek na 31 tydzien i zobaczcie co znalazlam.
Ciekawi mnie czy i ja kiedys taki widok zobacze:-p

Załączniki

• f604e421dc80bb360cffb03b44a37ed9.jpg
    f604e421dc80bb360cffb03b44a37ed9.jpg
    33,6 KB · Wyświetleń: 72
Hej ja sie nie udzielam ostatnio bo sie uczylam :/ dzis mialam 3 egzaminy. Wizyte w szpitalu fizjo I babeczka dala mi tak jakby taki bandaz duzy elastyczny na brzuch. Nauczyla go zawijac . I powiem wam ze przez to brzuch wydaje sie lzejszy latwiej oddychac I sie chodzi.chociaz teraz musze w lozku lezec to I tak mowila ze powinnam go uzywac w ciagu dni I nocy. Nawet jak sie lezy zeby odciazyc biodra I kregoslup. Poza tym kupilam papierki okreslajace ph. Nie bwde soe zastanawiac czy to wody mi sie sacza czy nie. Zmocze papierek I wyjdzie czy to sluz czy wody.

Hej madziula78 witaj na forum :) apisz cos wiecej o sobie :) tydz ciazy itp :)

pokój Elenki.jpg Musze się pochwalić. Tak wygląda pokój naszej Elenki. Mąż dzisiaj zamontował nowe uchwyty i stare meble dostały drugie życie:) Łóżeczko dzisiaj znieśliśmy ze strychu i skręciliśmy. Wózek, fotelik do karmienia , huśtawka przejdą jutro gruntowne czyszczenie. Roboty pełno! Ileż to łatwiej było przy pierwszym jak wszystko było nowe i czyste ;)

Załączniki

• pokój Elenki.jpg
    pokój Elenki.jpg
    5,3 KB · Wyświetleń: 140
Ja już jestem w domu, jak to się mówi wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. Całe 8 godz jazdy jakos przeżyłam, ale jak się położyłam to poczułam taki ból w lewym boku ze musiałam nospe wziasc. Teraz też już od 6 nie spie bo mnie boli. Czy też macie takie bóle bo nie wiem co to może być. Bolało mnie już wcześniej ale jakos zawsze mniej i szybciej przechodzilo, a teraz ból nie do wytrzymania.
Boli mnie z lewej strony w boku, powyżej spojenia łonowego, jakby jajniki, ale sama nie wiem.
Umowie się dziś na jakaś wizytę prywatnie to może coś się dowiem

Madziula78 z tego co czytałam i pytałam to strs wpływa na poziom cukru więc musimy być spokojne...ale jak tu być ;-). Ja wczoraj dzwoniłam do mojego ginka zdać relację z cukru i mówię że czuję krzyż szczerze mówiąc myślałam że to normalne a on że absolutnie nie i mam się mu pokazać bo to mogą być skurcze noż ku..a jescze tego mo brakuje to dopiero 29 tydzień i 3 dni . Dziewczyny nie lekceważmy tych naszych pobolewań...opowiem co i jak po wizycie albo jutro bo idę na 22 .
Pokoiki śliczne...przygotowania widzę idą pełną parą....ja Jasia będę mieć przy sobie w sypialni ...czekam na niego tak długo...w kwietniu skończyłam 36 lat i dziś zapadła decyzja że idę na roczny urlop a nie 6 miesięcy jak myślałam początkowo...dziecko jest najważniejsze....

reklama
babina - ja w poprzedniej ciąży po długiej podróży miałam jakiś zastój w nerce i mnie bolało, ale to raczej tak z boku, jak kolka po bieganiu. A ten Twój ból to ciągły, czy zmienny?

ania - przy cukrzycy ciążowej trzeba bardziej uważać żeby do szybszego rozwiązania nie doszło. Trzymam kciuki za Wasz dwupaczek:tak:. Co do macierzyńskiego w pełni popieram. Ja w pierwszej ciąży zastanawiałam się, ale jak zobaczyłam maleństwo to już nie miałam wątpliwości, że zostanę na rok:-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry