Witam,
wczoraj mialam wizyte u polozenj i wg nije wszytsko jest oki. I byla bardzoooo zaskoczona , ze w polsce zbadali mi szyjke, jesli nie bylo takiej koniecznosci. W grunci rzeczy moze taki moj urok "krotkiej szyjki". Ale zebym byla spokojnijesza jutro idziemy na konsultacje z lekarzem, z pewnoscia mnie nie zbada aleeee moze wyjsni i odpowie na pytania. Zabieram mezula ze soba, co by sie Tymkiem zajal i byla chwila na spokojna romzowe
Babina - moze dziecatko na nerw uciska. Ja tak mialam pare tygodni temu, nic nie pomagala. Po prawie 2 tygodniach przeszlo samo, a ledwo co chodzilam. Bol promieniowal az na posladek
Garmelka - -co do johnsona slyszlama to samo. Najbardziej uczulajaca jest oliwka do pupci. Ja zaczelam go uzywac calkiem niedawno dla malego, ale tylko plynu do robienia piany. No ale moje chlopaczysko juz duze

Malenstwu tez bym nie dala
Pscolka - to jest mysl z recznikiem !!! tzn z doszciem kapturka. My nadal na tych malych kwadraciakach i musze wreszcie kupic wiekszy, bo tu dupcia przestaje sie miescic
Dorotka - wszytsko przemyslane ! u nas z braku miejsca mlenstwo bedzie z nami. Tymek odkad wrocilismy spi sam w drugim pokoiku i to chyba ja mialam wieksze obawy przed pozostawieniem go samego.
Czarna - a moge spytac, bo nie nadrobie tyle co z Twoja szyjka ?? ( choc jak odpiszesz to pewnie bede znowu panikowac o swoja ;-))
Mizzah - z tym zlotym srodkiem bedzie ciezko. Ja sosobiscie mam xlander, ale nosic go nie musialam. Faktycznie jest ciezkawy, choc po zlozeniu stelaza bardzo dobrze sie go wnosi i przenosi. Gondolka starczyla nam do ok 6 miesiac. Prowadzi sie go super, ja uwielbiam pompowane kola i nie zamienialabym ich na inne. Teraz z racji malej roznicy wieku, mamy juz wozek blizniaczy i tez szukalam takiego aby mial sretne, pompowane kola