reklama

Październik 2014

reklama
Dorota śliczną tapetę wybrałaś, dzięki niej pokoik jest uroczy :)

Babina myślę, że warto to skonsultować z lekarzem, na tym etapie ciąży takie bóle mogą być niepokojące, chociaż na pewno wszystko będzie dobrze :)

Ania w przypadku "słodkich mam" jest duże prawdopodobieństwo wcześniejszego rozwiązania, więc warto każdy ból konsultować z lekarzem, nawet taki który wydaje się normalne

Garmelka biedulko, faktycznie jakieś masz pechowe dni, dbaj o siebie i wracaj szybciutko do zdrowia :)

Czarna fajnie, że już Cie wypisują, nie martw się jak mówi powiedzenie wszędzie dobrze ale w domu najlepiej, na pewno wszystko będzie dobrze i przed porodem już nie będzie konieczności wizyt w szpitalu

Ja dzisiaj mam wizytę u diabetologa, od rana się denerwuję, zobaczymy jakie decyzje podejmie, po cichu liczę że jednak odpuści tą insulinę, eh, ja to jednak jestem strachajło :(

Hej ...Dziewczyny,

Trooooszkę mnie znów nie było problemy zdrowotne i rodzinne wysunęły sie na pierwszy plan.

Widzę, że pojawiło się troszkę "słodkich mam" a czy są dziewczyny co mają perypetie z ciśnieniem???

Otóż mam problem z wyborem wózka a już mało czasu. Swoją decyzję mamy przekazać teściom do końca przyszłego tygodnia bo oni są sponsorami
w1_kafejka16.gif..gif
" title="" border="0" align="top"> Zatem do meritum, jeszcze przez ok rok będę mieszkać w bloku na II piętrze bez windy, później nie będę miała tego problemu, ale teraz mam i nie ukrywam troszkę się nim przejmuję. Kompletnie nie wiemy z mężem jaki wózek wybrać bo raz nam się podoba taki i innym razem siaki. Piankowe koła są lżejsze ale pompowane lepiej się prowadzą, jedne mają głębszą gondolkę jak xlander czy jedo inne płytszą jak mutsy. Wciąż jest kwestia wciągania i znoszenia wózka...moja mama jakoś sobie radziła, ale dla mnie to nie lada wyzwanie znosić wózek
jezyk.gif
Plus nie wiadomo jak się będę czuła... Zatem abstrahując czy cięższy czy lżejszy. Jaki wózek rekomendujecie? Taki zloty środek
w1_kafejka35.gif..gif
" title="" border="0" align="top"> Żeby przepukliny nie dostać a i mieć frajdę z prowadzenia go no i żeby maluchowi było wygodnie

Witam,

wczoraj mialam wizyte u polozenj i wg nije wszytsko jest oki. I byla bardzoooo zaskoczona , ze w polsce zbadali mi szyjke, jesli nie bylo takiej koniecznosci. W grunci rzeczy moze taki moj urok "krotkiej szyjki". Ale zebym byla spokojnijesza jutro idziemy na konsultacje z lekarzem, z pewnoscia mnie nie zbada aleeee moze wyjsni i odpowie na pytania. Zabieram mezula ze soba, co by sie Tymkiem zajal i byla chwila na spokojna romzowe

Babina
- moze dziecatko na nerw uciska. Ja tak mialam pare tygodni temu, nic nie pomagala. Po prawie 2 tygodniach przeszlo samo, a ledwo co chodzilam. Bol promieniowal az na posladek

Garmelka
- -co do johnsona slyszlama to samo. Najbardziej uczulajaca jest oliwka do pupci. Ja zaczelam go uzywac calkiem niedawno dla malego, ale tylko plynu do robienia piany. No ale moje chlopaczysko juz duze :laugh2: Malenstwu tez bym nie dala :tak:

Pscolka - to jest mysl z recznikiem !!! tzn z doszciem kapturka. My nadal na tych malych kwadraciakach i musze wreszcie kupic wiekszy, bo tu dupcia przestaje sie miescic :-D

Dorotka - wszytsko przemyslane ! u nas z braku miejsca mlenstwo bedzie z nami. Tymek odkad wrocilismy spi sam w drugim pokoiku i to chyba ja mialam wieksze obawy przed pozostawieniem go samego.

Czarna - a moge spytac, bo nie nadrobie tyle co z Twoja szyjka ?? ( choc jak odpiszesz to pewnie bede znowu panikowac o swoja ;-))

Mizzah - z tym zlotym srodkiem bedzie ciezko. Ja sosobiscie mam xlander, ale nosic go nie musialam. Faktycznie jest ciezkawy, choc po zlozeniu stelaza bardzo dobrze sie go wnosi i przenosi. Gondolka starczyla nam do ok 6 miesiac. Prowadzi sie go super, ja uwielbiam pompowane kola i nie zamienialabym ich na inne. Teraz z racji malej roznicy wieku, mamy juz wozek blizniaczy i tez szukalam takiego aby mial sretne, pompowane kola :tak:

Justine- współczuje:( łatwo powiedziec żebyś sie nie denerwowała... Ale przestrzegasz diety wiec na pewno bedzie lepiej! Staraj sie wyluzować bo dziewczyny piszą ze stres podnosi wyniki... Wiec teraz zrób sobie melisę , muza relaksacyjna i wizualizacja swojego Kubusia :)

Mizah- ja tez nie mam wybranego wózka:/ wczoraj oglądałam w smyku ale nic mi sie nie podobało...

Pszczółka- moja córcia bedzie zapewne bardzo obdarowana we włoski :) i chyba kupie odrazu kilka spinek hehe :)

Domka- wiadomo ze każdy ma swoje zdanie i to nie tylko w kwesti kosmetyków- a co do mydła kiedy któreś było jedno i było dobrze to owszem ale nie pakowali w produkty tyle niepotrzebnej chemii jak dzis... Całe szczescie ze Twój córcia nie miała uczulenia/ oby teraz tez tak było .

Judy- dzieki za info zaraz poczytam:)

Mizzah ja wybralam jedo wolalam wieksza gondole, cala zime musi sie w niej zmiescic:-).

Co do kosmetykow ja kupimam babino uznalam ze kiedys bylo i bylo ok. Dokupilam tylko do kapieli oillan i bede jednego dnia kapac w babino a nastepnego w oillan.

Dziewczyny mam dzisiaj ciagle gloda! !! Juz tak mialam dwa dni temu i sie mega meczylam a teraz znowu:-( pewnie efek nudy ale juz zrobilam co mialam.:-(

Marika- muszę w necie poszukać jak sie dobieranego robi to odrazu bede szaleć z fryzura :-D
A tak poważnie to jestem ciekawa ile w tym prawdy... Widziałam Twoja córcia nr 1 :) wiec może cos w tym jest...

reklama
No Laura urodziła się z taką czupryna że aż pielęgniarki mówiły że rzadko kiedy dzieci rodzą się z takimi włosami :-) jak miała 4m-ce musiałam jej kitke czesac na czubku głowy bo włosy jej do oczu leciały :-) z nią miałam zgage ale nie taka straszna jak teraz. Więc Aurelka będzie miała włosy chyba do pasa od razu ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry