Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Szymek nadal ma tak mało włosków, że jeszcze nawet mu szamponem nie myję

U nas jest ten sam plan, robimy pokoik juniorowi, tam chcemy żeby spał w dzien a na noc mam w sypialni kołyskę, mam nadzieję że Nam to wyjdzie, bo chciałabym żeby spał i w łóżeczku a nie tylko cały czas w kołysce 
zaraz musze wsiąść się za jakiś obiad, tylko jak zwykle pomysłu brak. Mam kabaczek więc może leczo? 
Mizah jesli masz swoj samochod, to moglabys trzymac stelaz w bagazniku i znosic dziecko w gondoli. Wiem, ze niektorzy tak robia. Rozumiem, ze nie masz windy. Jesli bedziesz po cc to 3 miesiace nie powinnas dzwigac nic ciezszego niz dziecko. Warto, bo po opracji przepukliny blizna zostaje duzo wieksza.
Gosiak jaki wozek ostatecznie wybralas? Ja waham sie, ale chyba zdecyduje sie na uzywany peg perego duette. My dla starszej wozka uzywamy tylko w miescie, zeby powstrzymac ja przed wbiegnieciem pod samochod, wiec szkoda mi kasy.
witam
ale produkujecie :-)
ania powodzenia z cukrzycą ale przy małej mobilizacji na pewno wszystko będzie ok, już nie dużo Nam zostało ;-)
dorota piękny pokoikU nas jest ten sam plan, robimy pokoik juniorowi, tam chcemy żeby spał w dzien a na noc mam w sypialni kołyskę, mam nadzieję że Nam to wyjdzie, bo chciałabym żeby spał i w łóżeczku a nie tylko cały czas w kołysce
w weekend malowaliśmy pokój małemu, dzisiaj ma przjechać komoda, jak urządzę wszystko to wkleję fotki:-)
co do leżaczka, ja kupiłam coś takiego:
Starlite Swing - Once Upon a Time - Musical / MP3 Compatible - Mamas & Papas
i ona rozkłada się do pozycji całkowicie leżącej więc i na maluszka może być. Kupiłam od takiej babki w idealnym stanie za ponad 1/3 ceny, więc opłacało się bardzo ;-)
kupiłam ją bardziej w celu żeby mieć w kuchni czy salonie, bo mamy trzypiętra i żeby mały miał gdzie leżeć, a kołyski przeciezznie będę tachać z góry
co do kosmetyków do chyba wybór początkowy trochę jest na chybił trafił :-) nie wiadomo co będzie dobre, co nie uczula itd naszego maleństwa, każde dziecko inne, j&j ponoć kiedyś uczulał bardziej, a teraz jest lepiej. ja kupiłam na razie tylko płyn do kąpieli z serii Mum&Me, zobaczymy jak się sprawdzi
ja też mam ogromną zgagę od jakiegoś czasu, choć tfu tfu ostatnie dwa dni jakoś spokój i mi tez pomagało tylko mleko:-) Z pierwszym też przy końcu miałam zgagę, a urodził się niemal łysy, więc chyba nie zawsze włosiska rosną przy zgadze ;-)
Ja wczoraj byłam w mieście, bo musiałam kupić coś na prezent dla koleżanki, która urodziła synka w zeszłym tygodniu, ledwo dojechałam do miasta i już musiałam siedzieć na ławce, podobnie jak z pierwszym zaczynają mi się niezłe bóle, jakby skurcze przepowiadające, ból jest dość duży jak stoję, a jak siądę jest nawet ok, muszę wtedy posiedzieć i przechodzi. Pierwszego synka urodziłam 3 tyg wcześniej więc dlatego chcę powoli poszykować wsio bo różnie to bywa i wolę być gotowa
dzisiaj u Nas deszczowo, raz świeci słońce zaraz ulewazaraz musze wsiąść się za jakiś obiad, tylko jak zwykle pomysłu brak. Mam kabaczek więc może leczo?
Macie jakiś dobry przepis na leczo z kabaczka? jak robicie? bo szczerze takie leczo zazwyczaj u Nas robił mąż![]()