reklama

Październik 2014

Hej dziewczyny, właśnie wróciłam od lekarza, no niestety nie obyło się bez insuliny :( Mam ją wstrzykiwać 2 razy dziennie w brzuch. Już pierwsze podanie przed obiadem za mną, nie taki diabeł straszny jak myślałam, okazało się że nic nie czuć :) teraz czekam na pomiar cukru

Dasz radę kochana,2 razy to pikuś wyobraz sobie,że ja sobie podaję więcej razy i kłuję się ;) Ale czego się nie robi dla maleństwa :)

reklama
Madzia teraz po tym pierwszym podaniu insuliny mam dużo lepsze nastawienie, więc wiem że dam radę :) A z częstotliwością podawania to jeszcze nie wiadomo czy nie będzie 3 razy dziennie, wszystko zależy od wyników cukru

Madzia teraz po tym pierwszym podaniu insuliny mam dużo lepsze nastawienie, więc wiem że dam radę :) A z częstotliwością podawania to jeszcze nie wiadomo czy nie będzie 3 razy dziennie, wszystko zależy od wyników cukru

To i tak nie dużo,uwierz mi :)
Dużo nam już nie zostało,więc długo się kuć nie będziesz.Zawsze możesz sobie pomyśleć jak będziesz miała gorszy dzień,że inni maja gorzej ;)

Justine- no to superancko ze jest lepiej!!! A tak sie balas bidulko! Bedzie dobrze! Przynajmniej zdobędziesz praktyki w robieniu zastrzyków:)

Agniecha- słyszałam dobre opinie o corfamedzie- moja koleżanka tam chodzi - ja tez jestem na Kluczborskiej raz w miesiącu ale u fryzjera:)
Ja dzis cały dzien przeleżalam... Ale muszę sie wygrzac (rany jak to brzmi w te upały) bo w sobote mam gości 16 osób... Urodziny męża... Wiec jutro i w piątek sprzątanie- a teraz wiadomo ze wszystko wolniej sie robi:(

judy - dokładnie, czy w kwestii kosmetyków, czy smoczków/butelek tak naprawdę decyduje dziecko:-D

agniecha - fajna fotka, co za błogi spokój na twarzyczce:tak:

rjoanka - ja chyba dzisiaj za bardzo zaszalałam z prasowaniem i krzątaniem po domu, słabo mi się zrobiło, nie wiem może z głodu? zjadłam i czekam...:baffled:

Mizzah - a ja ożyłam wraz ze spadkiem temperatury. Staram się robić ile mogę, dopóki szyjka nie boli.

justine - to super, że nie taki diabeł straszny:tak:

Madzia - ja puszczałam Szymkowi to radio
Najlepsza muzyka | Radio • Muzyka • Piosenki • Dla dzieci | Radio4baby
tam jest kanał z usypiankami:tak:

Czarna dobrze że już jesteś w domu:) Co do reszty możemy sobie ręce podać bo ja miałam wczoraj wizytę i o ile pessar trzyma szyjkę i ona sama ma nadal jakieś 25 mm to lekko uwypukla mi się pęcherz płodowy....Wg USG jestem w 29t5d ciąży bo mała od początku jest o 3-4 dni większa. Basiula waży jakieś 1300 gram, cały czas jest główką w dół, przepływy w pępowinie super, wody i łożysko też. Tylko to rozwarcie mnie męczy....Wiem że powinnam dużo leżeć ale to nierealne bo znowu zostałam sama z córką i przeprowadzką na głowie. Modlę się tylko żeby dotrwać do 35-36 tc a potem to już heja z górki....Akurat może mój mąż będzie w kraju bo chciałabym żeby był przy porodzie;-)U Ciebie już prawie 32 tydzień więc zobaczysz że spokojnie te 4 tygodnie miną szybko i odetchniesz:)

Mam do Was pytanie - nie mam żadnego polarkowego wdzianka na jesień dla małej ani kombinezonu na zimę. Czy można takie rzeczy już teraz upatrzeć na "ciuchach"??? Czy bez sensu żebym jechała??

reklama
ja znalazlam taki fajny kombinezonek z polarku w czercu,ale ciezko bylo o jakies ubanka z dlugimi rekawkami. Teraz moze po malutku powinny sie takie rzeczy pokazywac,wiec moze warto czasem wpasc do lumpka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry