reklama

Październik 2014

Atagata- spróbuje tego sposobu na pewno- jutro kupie sobie jeszcze wode gazowana:)

Enya- ja kupiłam w smyku taki kombinezonik misiowy ale on raczej na jesień a nie zimę, tez poczekam z tym grubszym jak sie mała urodzi bo wydaje mi sie ze rozmiar 68 bedzie najlepszy.

reklama
fura.jpg Kolejny krok na przód :) Łóżeczko stoi już na swoim miejscu. Wózek po Martynce został wyszorowany, wszystkie materiały wyprane, tak samo fotelik do karmienia i leżaczek. Narobiłam się, ale jestem zadowolona, że mam już to za sobą :) A za tydzień jedziemy na parę dni odpocząć nad jeziorko do Charzykowy. Miał być Hel, ale znaleźć wolną kwaterę graniczy z cudem :/ 2 h na telefonie i nic.

Załączniki

• fura.jpg
    fura.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 78
Martina - ile ja sie naszukalam takiego wozka, bo nie wyobrazalam sobie wozic malenkiej w spacerowce - co tu czesto sie zdarza. Tymabrdziej, ze zima bedzie i musi miec cieplo ;-)

Czarna - hmmm to u mnie jeszcze "lepiej" w opisie w Polsce dostalam 1,5-1,5-0 cale szczescie ze zamknieta. No ale tu wg nich wszytsko jest ok nikt mi nie bedzie jej dalej sprawdzal. Wiec biore ta moja luteine i staram sie oszczedzac. Zoabczymy co jutro na "konsultacjacj " lekarz powie. mam nadzieje ze to bedzie z lekarzem a nie polozna . A widze ze Ty 2 tygodnie dalej jestes ... ehhhh . Myslmy pozytywnie ! Tu nawet nie ma szans na zalozenie pessara, choc na pewno spytam o to cudenko jutro. I jak pisze enya byle do 36 tyg.

Babina - mi tu powiedzieli, ze po pierwszym porodzie szyjka nigdy nie wraca do punktu 0....

Lece spac . Dobranoc

Cześć dziewczyny. Ja rownież rodze w październiku. I już nie mogę sie doczekać, tym bardziej ze ciąża mnie nie rozpieszcza i co chwila coś mi sie dzieje. Najgorsze jest nadciśnienie, ciagłe duszności i bezsenność. Ile ja bym dała, żeby przespac cała nocke jak za starych dobrych czasów. Pocieszam sie ze jeszcze tylko 2,5 miesiąca. Oby do października! Pozdrowionka

Ostatnia edycja:
garmelka: tntum verde stosowałam w obu ciążach ale nie tabletki tylko lek do psikania miejscowo w gardle. Nawet pomagało.

gnagna: ja mam peg perego duette. Kupiłam używkę, już wyprana, czeka schowana w piwnicy :tak:

reklama
cześć,
Garmelka, przyłączam się do Ciebie :( Znowu obudziłam się z mega katarem :(
Nosz kurde, dwa tyg bylam zdrowa i znowu, zaraz muszę wybrać sie do apteki po jakieś specyfiki bo gardło też mnie zaczyna boleć!!!
Tamtum Verde jak najbardziej można w ciąży stosować.

miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry