Bujaczek może lepiej kupić większy, bo i tak w pierwszych tygodniach nie powinno sadzac się do niego dziecka - chyba, że ma się taki rozkładany na płasko.
Nina - ile ja bym dała, żeby mieć takie zmartwienia jak Ty.
Enya - a jak operacja? Mama dochodzi do siebie?
Kochana, ta przeprowadzka i zakupy dla dzieciątka mogą poczekać ze 4 tygodnie. Ja nie mam ani mebelkow, ani wózka i wielu rzeczy, pokój zagracony, choć jestem w 32 tyg 2 dn. Trzymam kciuki za Basiulke!
Ania - dasz radę. Po porodzie cukry wrócą do normy i zapomnisz o całej sprawie

A jak ból? Co mówił lekarz?
Czarna - super, że jesteś już w domku! Uważaj na siebie!
Judy - no w Emolium jest o niebo lepiej ze składem.
Agniecha - co za dorodne śliczności nam tu wklejasz! Zdrówka, Kochana.... Przeziębienie latem to masakra.
Garmelka - też się kuruj!
Miałam ciulowy dzień wczoraj. Okradli nam za dnia piwnicę. Ja byłam sama w domu, więc musiałam wstać z wyrka i latać trochę. Rozbolal mnie po tym brzuch, ale na wieczór już było ok. Musiałam wzywać policję (odciski zbierali, hehe), bo chcemy zgłosić do ubezpieczalni. Przyjechali po 7 godzinach, a drzwi od piwnicy ciągle były otwarte, a tam inne przedmioty (całe szczęście, że nie znali się i zostawili np piłki męża, bo niektóre kosztowały po 200 zł, a cały wór był). Ukradli tylko rower, dobrej firmy.
Nie mogli zrobić tego dzisiaj, gdy mąż już jest w domu? Miałam zbyteczna nerwowke. Poryczalam sobie, bo byłam zdezorientowana co w ogóle robić :/ Ale dałam radę.
Poza tym chyba wchodzę w jakiś stan depresyjny.
No jednak, gdy pochodzę, to czuję nacisk na szyjkę maluszka. Chciałam usiąść na krześle i od razu poczułam nacisk. Ale przynajmniej skurczy jest mniej