reklama

Październik 2014

Czy Wy też tak sie dzis fatalnie czujecie? Pogoda piękna ( czyli całkiem chłodno i pochmurno), a ja mimo kawy nie jestem w stanie zwlec sie z kanapy i zrobić czegos sensownego. Nawet czytanie nie idzie. I spuchlam gorzej niż w upał. Nie dogodzisz ciężarówce....marudze strasznie, mąż mi zaraz kanapę na korytarz wystawi...

reklama
Ja się umówiłam jutro na badanie 3d to może też bede miała jakieś zdjęcie maluszka, o ile będzie współpracował. Zapytam od razu o te bóle z boku.
Dzisiaj to mnie wszystko boli, brzuszek mi się stawia cały czas, w pochwie coś kuje, naciąga się. Mały się wierci, kopie jak nie w zebra to w pęcherz. Teraz to wogole te kopniaki sa dość mocne i bolesne. Czasem to mam wrażenie ze on tam już wogole miejsca nie ma a gdzie tam do końca

Czy Wy też tak sie dzis fatalnie czujecie? Pogoda piękna ( czyli całkiem chłodno i pochmurno), a ja mimo kawy nie jestem w stanie zwlec sie z kanapy i zrobić czegos sensownego. Nawet czytanie nie idzie. I spuchlam gorzej niż w upał. Nie dogodzisz ciężarówce....marudze strasznie, mąż mi zaraz kanapę na korytarz wystawi...

Ja to mam tak już od co najmniej 3 tyg....paskudne lenistwo, nie jestem w stanie NIC zrobić konstruktywnego. Pokój sprzątam już 2 tygodnie :-pJak wywaliłam dywan na balkon to tak leży od zeszłego piątku :sorry:

ja tak mam od tygodnia:tak: w zeszłym tyg jak mały jeszcze chodził do przedszkola to zwlekałam się z łóżka po 12:zawstydzona/y: i dalej nic nie robiłam pożytecznego, teraz też tak mam, jedyne co zrobię to ogarniam chatę i gotuję obiad, masakra jakie mam lenistwo. NO i tak jak piszesz kawa nic nie daje

gnagna - kupilsmy uzywke Easy walker duo za jakies 550 zl (przeliczajac) co prawda mam 2 foteliki , wiec jeden sprzedam i kupimy gondolke do kompletu. Moj maly dopiero zaczal chodzic, wiec niemoglabym mu odebrac wozeczka. Mam nadzieje, ze bede zadowolona i musze przyznac ze wozek wyglada naprawde solidnie. No i jeszcze dokupie takie "wkladki" do spacerowki aby dzieciaczki juz pozniej mialy kazdy swoja strone ;-)

gnagna - kupilsmy uzywke Easy walker duo za jakies 550 zl (przeliczajac) co prawda mam 2 foteliki , wiec jeden sprzedam i kupimy gondolke do kompletu. Moj maly dopiero zaczal chodzic, wiec niemoglabym mu odebrac wozeczka. Mam nadzieje, ze bede zadowolona i musze przyznac ze wozek wyglada naprawde solidnie. No i jeszcze dokupie takie "wkladki" do spacerowki aby dzieciaczki juz pozniej mialy kazdy swoja strone ;-)

podglądnęłam sobie ten wózek i fajnie że można z jednej strony dać gondole dla maluszka a obok spacerówkę dla starszego:tak: nie wiedziałam że takie cuda istnieją :-)

babina - normalnie na pewno nie, tzn nie powinno się za bardzo. Wiadomo że nie ma szans leżeć plackiem 24h, muszę przecież wstawać do toalety czy umyć się ale nie ukrywam że chodzę już jak wiekowa kaczka - coraz wolniej i kiwając się na boki. Chyba nawet podświadomie tak robię bo staram się jak najmniej angażować mięśnie brzucha. W sumie to chyba bardziej boję się o worek owodniowy bo skurczy to ja żadnych nie mam i nie miałam, a gdyby się jakieś pojawiły to w szpitalu pewnie są w stanie je jakoś przepędzić. Gorzej jak puszczą wody, wtedy już po ptakach... :baffled:

reklama
Hej dziewczyny, właśnie wróciłam od lekarza, no niestety nie obyło się bez insuliny :( Mam ją wstrzykiwać 2 razy dziennie w brzuch. Już pierwsze podanie przed obiadem za mną, nie taki diabeł straszny jak myślałam, okazało się że nic nie czuć :) teraz czekam na pomiar cukru

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry