reklama

Październik 2014

Hej!

Dorota- pokoik super:) nasza dzidzia bedzie w sypialni z nami/ narazie mamy komodę z przewijakiem z ikei ale złożymy ja jak bedzie łóżeczko

Babina- rozumiem Cie- ja byłam na rocznice ślubu w górach 3 tygodnie temu i mimo ze miałam miłe wspomnienia to ciagle byłam zmęczona - mój chciał spacerować a ja nie miałam siły- bez sensu taki wypoczynek bo tylko sie człowiek stresuje ze ogranicza innych... A co do bólu to może promieniuje ból z pachwiny? Albo mięśnie poprzeczne macicy? Najlepiej jak skonsultujesz to z doktorkiem.

Ania- bardzo dobra decyzja! Tyle czekałas na upragnione maleństwo- a tak naprawdę co to jest rok w skali całego życia i późniejszej harówki...

Pscólka- co do tej zgagi to śpię prawie na siedzaco... Az mnie plecy nieraz bola... Ostatnio zauważyłam ze pó soki porzeczkowym mam straszna wiec muszę sobie odpuścić ale ochotę mam ogromna... :)

Agniecha- no to juz sie odstresowalas/ a gdzie robisz badania? Ja jeżdzę do diagnostyki na Weigla.

Czarna- jak mija kolejna nocka w celi?;)

Dziewczyny a ja mam jakiegoś pecha... W zeszły poniedziałek fatalnie sie czułam- brało mnie przeziębienie ale jakoś je zwalczylam- za to wczoraj rano byłam i fryzjera i siedziałam z farba i mokra głowa przy uchylonych drzwiach (niby ciepło było) a wieczorem juz szyja ruszyć nie mogłam i znowu katar i powtórka z rozrywki... Nosz jasny gwint!!!!! :(

Ps. Kolejna Polozna mowila w poniedziałek żeby nie używać johnsona na Bobasach... Dostaliśmy takie mini wyprAwki z kosmetykami tej firmy ale powiedziała żebyśmy sAme zużyły a nie dawały dzieciom... Spoko babka bo przynajmniej im reklamy na sile nie robi mimo ze na ich gadżety:)

reklama
Co do kosmetyków kazdy ma swoje zdanie.

Aga wychowałą sie na jochnsonie i jej skóra tylko to tolerowała,po innych kosmetykach miała uczulenie.

Do małej mam rózne kosmetyki,krem na dwór kupiłam rosmanowski.Nie bede przepłącac na marke.Kiedys był tylko krem i mydło bambino i dzieci zyły.

Chyba wiem jaki chce koc 100x140cm,wiem ze duzy ale Agacie taki kupilismy jak była mała i ma go do dzis,spi pod nim w lato.

Bóle tez juz mam rózne,energia mnie opuszcza powoli.

Dorota śliczny pokoik:-) ja dopiero eksmituje starszego z naszej sypialni a tu zaraz młodszy brat zamieszka z nami;-)

Ania dobrze że lekarz cię zbada, będziesz spokojniejsza.

Co do kosmetyków to tak jak napisała Domka , zależy od dziecka. Ja używałam johnsona i teraz też zamierzam, jak tylko skończy mi sie oilatum będę myć żółtym johnsonem. Ale każdy maluch jest inny.

garmelka - to na zgagę już innych pomysłów nie mam:no:. Współczuję choroby. Ja wietrzę mieszkanie korzystając z ochłodzenia to siedzę w szaliku i mam korki z chusteczek w uszach:-D. Inaczej też już bym była chora. Zaraz prasowania ciąg dalszy, bo straaaasznie wolno mi idzie:crazy:

Domka - pewnie, że kocyk lepiej większy, tak samo jak ręczniki kąpielowe, bo te 80 x 80, to nawet na 2 miechy nam nie starczyły. Mniejszego jak 100 x 100 nie mam zamiaru kupować, a po półroczu przerzucę się na zwykły kąpielowy, doszyję tylko na środku kapturek z małego ręcznika:-D

Ja recznik do agi miałąm najzwyklejszy;-)
Teraz dla karoli mam jeden mały z kapturkiem(z ciucha za 2zł)i normalny recznik.
tak postanowione kupie duzy koc z akrylu,chociaz sprawdzone.Tym bardziej ze mały mam z biedry z mikrofibry i 3 polarowe z odzysku.

Teraz dumam nad lezaczkiem bujaczkiem.Chyba tez kupie zwykły i do 18kg

hej mamuśki, wychodzę dziś do domu! muszę czekać na wypis gdzieś do 13-14 a w domku mam głównie leżeć. I za jakieś 2 tygodnie zrobić u gina kontrolę szyjki. Mój ma niestety urlop wtedy więc muszę zahaczyć o jakiegoś innego. No trudno.

garmelka - nocka jakoś minęła, oczywiście z słuchawkami w uszach, ale tak myślałam że to już ostatnia to już łatwiej było :happy:

Kurcze powiem Wam że cieszę się oczywiście z wyjścia do domu, ale tutaj mimo wszystko czułam się jakoś bezpieczniej. Teraz w domu będę tylko leżeć, myśleć i odliczać czas :baffled: I pewnie w dodatku panikować przy każdym ukłuciu brzucha...

Co do kosmetyków johnsona to w dani pare lat temu było zamieszania ze w składzie maja jakis bardzo szkodliwy związek (niestety nie pamietam jaki). W Dk musieli zmienić troszkę skład bo by im zakaz sprzedaży dali . Z tego co wiem ten środek nie jest zakazany w całej unii i w Polsce składu nie zmienili. Musiała bym poszperać w necie co to było bo moze juz i w Pl sie zmieniło a ja mam stare info.

reklama
Pokoiki wyremontowane i odświeżone. Malutka będzie miała swój pokoik i plan jest taki żeby spała w ciągu dnia w łóżeczku w swoim pokoiku gdzie będzie przewijak i wszystkie gażdzety, a w nocy w koszu mojżesza w naszej sypialni. Chciałam żeby wszytko było gotowe na już i wolałam nie instalować małej w naszej sypialni z łóżeczkiem na stałe. W końcu to nasza sypialnia ;) Ciesze, że się wam podoba :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry