reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2014

Dziewczyny, założyłam wątek, w którym będziemy opisywać wizyty u lekarza, wklejać usg. Proponuję, by to był wątek bez komentarzy, żeby zachować porządek i żeby później łatwo można było coś odnaleźć - co myślicie? Trzeba by też założyć listę przyszłych mam. Mogę się tym zająć i na bieżąco aktualizować, chyba, że któraś z Was chce?

reklama
Dziewczyny, założyłam wątek, w którym będziemy opisywać wizyty u lekarza, wklejać usg. Proponuję, by to był wątek bez komentarzy, żeby zachować porządek i żeby później łatwo można było coś odnaleźć - co myślicie? Trzeba by też założyć listę przyszłych mam. Mogę się tym zająć i na bieżąco aktualizować, chyba, że któraś z Was chce?
Jestem za :)

Ja test robiłam 3 dni przed @ i miałam mocna kreche, ale ja miałam zaraz po @ owulację.

pomysl fajy z lista proponuje dodac informacje np w tabelce: wymiary i każda co miesiąc podaje wymiary, wage itd.
Własnie sprawdzalam w chinskim kalendarzu co mi się urodzi. Moj facet stwierdzil ze to glupota. i teraz sobie wbije w glowe i bedzie chlopiec. Mało w to wierze ale po urdzeniu sie dzieci w mojej rodzinie wszystko sie zgadzalo wiec nie wiem ;p

Witam serdecznie wszystkie przyszłe mamy:-D myślę, że mogę się już dopisać :-) co prawda narazie potwierdzone II kreseczkami na teście i pozytywnym wynikiem bhcg, wizytę mam dopiero na 10.02 czyli początek 6 tyg :-) mam nadzieję że wszystko będzie dobrze :-) pozdrawiam gorąco :-D

Ja termin @ mam na jutro ale owulacja była późna. Dziś 10 dpo i blada kreska. Jutro powtarzam test, proszę o kciuki ;)

Lista jak najbardziej, ale te wymiary mam to po co? :-/ chyba wystarczy termin porodu i ewentualnie płeć dziecka...

Też mi się wydaje, że w liście mam wymiary czy waga są zbędne. Wystarczy data porodu, płeć dziecka, jak już będziemy znać, ewentualnie imię. Jeśli któraś będzie miała ochotę pochwalić się swoimi wymiarami, to może to zrobić w wątku ze zdj brzuszków, bo i taki na pewno powstanie.
Takie jest moje zdanie, ale oczywiście podporządkuję się większości.

Żadnej z moich trzech ciąż żaden lekarz (bo akurat przy każdej pierwsza wizyta była u kogo innego) nie potwierdził w 5tc. Najwcześniej w 6tc.

reklama
pierwszą ciążę z córką potwierdziła mi pani dr na początku 5 tyg. Teraz pod koniec 5 tyg nie było widać, mam czekać tydzień i przyjsc znowu na usg.

Do góry