reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2014

A ja poszlam sobie wczoraj prywatnie do lekarza,bo ostatnio na nfz niczego sie nie dowiedzialam wiec uznalam ze wole zaplacic ale miec pewnosc czy jest wszystko dobrze...
...no i jest bardzo dobrze, dzieciatko sobie rosnie, widzialam malutkie raczki z paluszkami,nozki, kregoslup jak drabinka,bijace serduszko :) ma 9,5 cm
...a co najwazniejsze bedzie Mikołaj (wiedzialam ze bedzie chlopczyk) :)

reklama
a to dobrze bo nastepna wizyte mam 30 u mojej lekarki, a prywatnie co bylam wczoraj kazala mi przyjsc za 6 tyg na prenatalne.Troszke sie pokryja dwa badania i sie zastanawialam czy nie zaszkodzi to maluszkowi.

dziewczyny wspominałam mojej babce o moich problemach z biodrami od dziecka. Mam wrodzona wade w ustawieniu kości i stad czesto boli biodro i daje w kość. Kazała mi iść do mojego ortopedy i moje pytanie czy mam już iść i załatwiać kartke do cc bo wątpie że mój ortopeda pozwoli rodzic mi samej a i ja bym sie bała z moim nieszczesnym biodrem że mi się zwichnie czy coś.

Ja planuje po świętak odwiedzic swojego lekarza ortopeda i pogadać co i jak on o tym sądzi.

reklama
pscółka i spółka to pójdę po świętach i pogadam co i jak...mam nadzieje że na wstępnie mnie nie opierdzieli że rok czasu mnie nie widział...co do kontroli to na pewno będę musiała pare razy go odwiedzić jakoś mam obawy że przez ciąże moje biodra i stawy dostaną pożadnie w kość

Do góry