reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Październik 2014

Dziewczyny które wiedzą że będą miały cc. Któraś z was już umówiona na konkretny termin?? Bo ja prawdopodobnie już w środę będę wiedziała dokładną datę. Bynajmniej ostatnio powiedział mi że zrobimy cięcie w 39tyg. I teraz się zastanawiam czy w trakcie 39tyg czy po zakończeniu 39tyg??? Bo różni lekarze różnie mówia. Mój np jak byłam w 29t4d to mówił że to 29tydz a przecież leciał w tym czasie 30. Aj skomplikowane to :-/

reklama
Chusteczki HIPP mają extra skład. Bez alkoholu, bez parabenów, bez zapachu, wybielane bez chloru, bez olejków eterycznych (które też potrafią szczypać).
Są w Tesco (ja zamówiłam w Gemini).

Justine - wszystko ok? Gdzieś Ty się zapodziała? :)

marrika mój też mówił, że planowo cc robi się po skończonym 39 tc, czyli w 40 tc. Ja młodą urodziłam w 37 tc 6 d i jest traktowana jako wcześniak urodzony przed ukończeniem 37 tc. Teraz jestem w 30 tc 2 d, czyli w 30 tygodniu.

Cyntia- to jak Ty taka zorientowana jestes to co sądzisz o chusteczkach cleanic kindii ? Jak byłam w Piotrze i Pawle oprócz promocji na pampersy były tez te chusteczki i wzięłam czteropak... :)
Ja tam jak byłam w szpitalu 18t i 1 dzien to mówili ze jestem w 19 :)

Nie nadrobie:-p

Gnagna ja w 30 tygodniu jak bylam u innej ginekolog bo moja miala urlop to mi mowila ze mam juz w czesci ten 3 stopien a moja gin jak bylam teraz nic nie mowila na ten temat:-)

Aniaa czejam na chlopca Stasia:-) co do torby to sie spiesze bo malemu tez cos spieszno:-p a wiec musze byc gotowa zeby potem sie nie stresowac;-)

Znowu wydalam dzisiaj kase ehh ale jedyne co mnie pociesza to to ze juz mam malo do kupienia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry