reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

martina -&&& za szybka akcje !!!!! dawaj znac co i jak w miare mozliwosci

Babina
- Kochana z takimi objawami to mysle, ze to kwestia paru dni, choc obym sie mylila i godzin ! tego zycze !!!

reklama
Ejj hola hola co Wy takie tępo narzucacie :o:confused::p Zaraz będę sama na pokładzie sama i z kim będę tu pisac coooooo:what::what::what:

Dzisiejszy plan wykonany - mąż zaliczony.

Witajcie .... To sie dziewczyny rozkręciły :-) super ... Ja dZis wykorzystalam meza moze cos poskutkuje:-) I niebede mialA wywolywanego porodu 1 pazdziernika ..... Jestem po sniadaniu cisnienie mierze co 2 godziny rano mialAm 143/89 .... A wy jak sie czujecie Dzisiaj?

Ja nadal w domu. Wody co jakiś czas się sączą. I mam taka różową wydzielinę. Podejrzewam ze to czop powoli odchodzi albo coś się czyści. W pierwszej ciąży tego nie mialam
Skurcze różnie. Raz co 10 min, raz co 5. Po paracetamolu i kapieli przechodzą ewentualnie na 20 min i od nowa.
Narazie czekam bo myślę ze bez sensu tu jechac juz do szpitala.

Gosiak mam zamiar dzwonić tylko tak czekam zeby juz mega regularnie bylo. A i mąż niech sie wykapie, uszykuje siebie i małego bo trzeba rodzince podrzucić:-)
Jak chodze to skurcze mam max co 5 min. Leżąc dochodzi do 10 i jest spokojniej:confused: Nie wiem jak to jest

Martina, kiedy ktos mi opowiadal ze kazali w szpitalu chodzic zeby wszystko przyspieszyc. Albo jak masz pilke to na niej sie po ruszaj. Trzymamy Kciuki

Mizzah ja się rzadko udzielam, ale caly czas Was czytam,a u mnie nic sie nie dzieje,wiec nie zostaniesz sama. Chyba,ze w srode na wizycie okaze sie,ze cos sie jednak dzieje,a ja o tym nie wiem.
Gratulacje dla wszystkich Mamusi i trzymam kciuki za kolejne.

reklama
Do góry