reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2014

Może i mnie wypuszczą bo zwariuje, dobrze że mąż mi przywiózł laptopa i 2 na telewizor:) leżałam na boku aż mi łzy leciały z bólu kregosłupa i brzucha

reklama
Ruda tylko u mnie to byl 37 tc a dziecko wazylo 3200. Ja wiem, ze Ci ciezko, tez wtedy nie bylam.psychicznie gotowa na porod i oklamywalam polozne, kiedy skurcze sie jeszcze wzmogly, zeby nie zabrano mnie na porodowke. W szpitalu jest jednak bezpieczniej...

Mizzah - ja płaciłam za zzo, coś ok 600 zł

ruda - jest jeszcze trzecia opcja niestety także częsta, że dziecko sobie zrobi smoczek z Twojej piersi:-D. Z tym ktg to może czasem rusza się dziecko to wtedy na ktg wyskakuje duża liczba, ale Ciebie nie boli.

marrika - kciukasy zaciśnięte &&:tak:

gnagna - ja po oxy to najsilniejsze skurcze miałam na 40% deczko stękałam, potem mnie chyba odpięli od sprzętu, w każdym razie nie wiem ja jakich rodziłam:baffled:

cyntia - piękna tabelka, nic dodać, nic ująć:tak:

Ostatnia edycja:
Mizzah: potwierdzam, 600 zł trzeba zapłacić za zzo

Termometr mam Microlife 100 i też polecam :tak:

Gnagna: jak rodziłam w 2013 to znieczulenie było płatne. Może coś się zmieniło?

Ostatnia edycja:
Mizzah: ja znam stan na 2013 w kwestii znieczulenia. Może się zmieniło? Ja miałam mieć znieczulenie i byłam uprzedzona, że muszę zapłacić :szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Ponad 3h prasowalam ubranka Martyny. Padam... Torbę zacznę pakować jutro. Tez mi sie wydaje dziwne zeby za znieczulenie w państwowym szpitalu płacić. Dziwne ale niestety nie nie mozliwe :)
Marrika - aby jutro wszystko poszło super :) &&&

Do góry