reklama
agniecha83
Fanka BB :)
renisus
Załączniki
Mizzah z doświadczenia wiem że jak dziecko nie będzie chciało pić to nie będzie i już - moja pluje piciem jak jej wodę daję i za chiny jej nie zmuszę bo jak przytrzymuję butelkę to ją na wymioty bierze i nie ma opcji. Młoda też coś ostatnio pić nie chce ale za to więcej je.
Humana SL się u nas przyjęła - problemów brzuszkowych brak
A i portfel tak nie ucierpi. Czyli kolki i inne historie brzuszkowe mają związek z białkiem krowim i laktozą. Tylko mam rozkminę bo tam jest białko sojowe a soja to jest zaraz obok kukurydzy najczęściej modyfikowana genetycznie ale raczej taki producent jak Humana nie używałby modyfikowanej do produkcji mleczka? I zamiast laktozy jest glukoza - niby to cukier i to ale jako że M ma cukrzycę to dzieciaki są genetycznie bardziej na nią podatne (nasz diabetyk tłumaczył że u chłopców ryzyko jest o 30% większe niż u dziewczynek) więc mam wątpliwości - ale z drugiej strony to mleczko nie byłoby refundowane jako lecznicze jakby było złe?
Śliczne te Wasze dzieciaczki
Wkleję filmik z moją kicią:
https://www.youtube.com/watch?v=IXDsE9GpUIg&feature=youtu.be
Pogoda paskudna ale zaraz wyruszamy na spacerek
Humana SL się u nas przyjęła - problemów brzuszkowych brak
Śliczne te Wasze dzieciaczki
https://www.youtube.com/watch?v=IXDsE9GpUIg&feature=youtu.be
Pogoda paskudna ale zaraz wyruszamy na spacerek
Ostatnia edycja:
mroczko218
Mizzah moja tez ma problem dodaj troche cukru :-) do wody czy herbatki u mnie dziala
Była u nas położna. Martyna przybrała 450 w ciagu 2 tygodni. Na długość tez przybrała
co do laktacji mam wiecej pic i tyle z rad. Dała mi inny sposób na odbicie małej bo tradycyjna pozycja nie zawsze działa. Chcemy zaraz wyjść na spacer tylko za oknem pogoda taka sobie. Jesli mała zaraz nie usnie to poczekamy chwilkę i wyjdziemy.
Asienka1616
Mroczko ja daje na zmiane herbatki rumiankowej i koperkowej z hippa, bo wody moj Filip nie lubi i czasami jest tak ze wypije 20 ml przez caly dzien, a czasem poszaleje i wypije 60
mleko swoja drogą oczywiscie
reklama
Podziel się: